Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η Samsung Electronics Hellas διακρίθηκε με δύο βραβεία στον ετήσιο Διαγωνισμό «Teleperformance Hellas CRM Grand Prix 2014»

Η Samsung Electronics Hellas διακρίθηκε με δύο βραβεία στον ετήσιο Διαγωνισμό «Teleperformance Hellas CRM Grand Prix 2014»

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics Hellas διακρίθηκε ως το καλύτερο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών με το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Telephone Response έως 50 εκπροσώπους» και το Μεγάλο Βραβείο στην κατηγορία «Multimedia Response» στον ετήσιο διαγωνισμό Teleperformance Hellas CRM Grand Prix 2014. Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Ιουνίου, 2015.

Όπως δήλωσε ο Γιώργος Ανδρεαδάκης, Επικεφαλής του τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών της Samsung Electronics Hellas, «Η διπλή αυτή διάκριση αποτελεί ανταμοιβή για το πάθος, την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά των εργαζομένων μας στην εξυπηρέτηση πελατών. Όλοι εμείς στη Samsung Electronics Hellas δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να ικανοποιούμε τις υψηλές προσδοκίες των πελατών μας, προσφέροντάς τους άριστη εξυπηρέτηση».

Ο ετήσιος θεσμός του CRM Grand Prix έχει καθιερωθεί στην Ελλάδα από την Teleperformance Hellas, μέλος του πολυεθνικού ομίλου της Teleperformance, της μεγαλύτερης εταιρίας στην παροχή «Multichannel Customer Experience Management Outsourcing» στον κόσμο, με σκοπό την ανάδειξη και επιβράβευση των καλύτερων Contact Centers κάθε χώρας. Στην Ελλάδα ο διαγωνισμός διεξάγεται για δέκατη έκτη συνεχή χρονιά μεταξύ εταιρειών από διαφορετικούς κλάδους. Στo πλαίσιο του διαγωνισμού, πραγματοποιήθηκαν «Μυστικές κλήσεις» (Mystery Calls) και «Μυστικά E-mails» (Mystery e-mails) σε κάθε διαγωνιζόμενο Κέντρο Εξυπηρέτησης πελατών, βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων αξιολόγησης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights