Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η Vodafone και η hellas online στηρίζουν τους συνδρομητές τους

Η Vodafone και η hellas online στηρίζουν τους συνδρομητές τους

απο Kostas Gliatiotis

Η Vodafone, προσηλωμένη στην πελατοκεντρική της φιλοσοφία, στηρίζει έμπρακτα ΟΛΟΥΣ τους συνδρομητές Vodafone και hellas online στην ανάγκη τους για περισσότερη επικοινωνία αυτές τις μέρες.

Για το λόγο αυτό, η Vodafone και η hellas online προσφέρουν:

  • σε όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής και συμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες, επιπλέον 300 λεπτά και 300 SMS προς ΟΛΟΥΣ καθώς και 300 ΜΒ για χρήση από 30 Ιουνίου έως και την Τρίτη 7 Ιουλίου.
  • σε όλους τους συνδρομητές hellas online, ιδιώτες και επαγγελματίες, επιπλέον 300 λεπτά ομιλίας προς ΟΛΟΥΣ για χρήση από 30 Ιουνίου έως και την Τρίτη 7 Ιουλίου.
  • σε όλες επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες με πρόγραμμα Vodafone Business Connect, επιπλέον 300 λεπτά ομιλίας προς όλους για χρήση από 30 Ιουνίου έως και την Τρίτη 7 Ιουλίου.

Περισσότερες πληροφορίες για τους πελάτες της Vodafone και της hellas online είναι διαθέσιμες στα vodafone.gr & hol.gr

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights