Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Ετοιμάζει το Galaxy J2

Samsung: Ετοιμάζει το Galaxy J2

απο Kostas Gliatiotis

Με το Galaxy J1, το οικονομικότερο Android Smartphone της Samsung να “μετράει” μόλις μερικούς μήνες στην αγορά, η εταιρεία φαίνεται πως έχει σχεδόν έτοιμο τον αντικαταστάτη του με αρκετές σημαντικές διαφορές στο εσωτερικό του.

Το Galaxy J2 όπως πιθανότατα θα ονομάζεται η νέα συσκευή, δείχνει να είναι “αναβαθμισμένη” σε σχεδόν κάθε τομέα, σε μια προσπάθεια της Samsung να διατηρήσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της τιμής του J1. Ξεκινώντας από το εσωτερικό του, το J2 θα διαθέτει πλέον διαφορετικό επεξεργαστή, κατασκευασμένο από την ίδια τη Samsung με κωδική ονομασία Exynos 3475. Οι “πυρήνες” επεξεργασίας αυξάνονται σε τέσσερις συνολικά από τους δύο που έχει το J1 με τον χρονισμό τους να παραμένει όμως στο 1.2 GHz. Η μνήμη RAM αντίστοιχα έχει αυξηθεί στο 1.5 GB από μόλις 512 MB στο J1 και τέλος η συσκευή θα τρέχει την νεότερη διαθέσιμη έκδοση 5.1.1 του Android της Google. Στον τομέα της οθόνης η ανάλυση φαίνεται πως θα παραμείνει σταθερή στα μόλις 800 x 480 pixels, κάτι αναμενόμενο για την κατηγορία τιμής του J2 ενώ και η ανάλυση της κάμερας του θα παραμείνει στα 5 Mpixels.

Είναι πολύ πιθανό όπως και με το J1, η Samsung να επιλέξει να ξεκινήσει την κυκλοφορία του J2 από “αναδυόμενες” αγορές όπως αυτή της Ινδίας πριν ξεκινήσει την διάθεση του στον υπόλοιπο κόσμο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights