Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ LG: Παρουσίασε και επίσημα το G4 Beat

LG: Παρουσίασε και επίσημα το G4 Beat

απο Kostas Gliatiotis

Λίγες μόνο ημέρες μετά την επιβεβαίωση των πληροφοριών που ήθελαν την LG να παρουσιάζει μια ακόμα νέα συσκευή βασισμένη στην σχεδιαστική φιλοσοφία του G4, η εταιρεία ανακοίνωσε και επίσημα το G4 Beat.

Το G4 Beat είναι η συσκευή που αναλαμβάνει να “γεφυρώσει” το κενό ανάμεσα στο ίδιο το G4 και το αρκετά πιο χαμηλών τόνων G4c με τα χαρακτηριστικά του.

Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται ο Snapdragon 615 της Qualcomm, με συνολικά 8 πυρήνες επεξεργασίας. Στο σύνολο τους είναι αρχιτεκτονικής Α-53 της ARM, χωρίζονται όμως σε δύο διαφορετικές “ομάδες” των τεσσάρων με διαφορετική συχνότητα λειτουργίας. Το G4 Beat είναι μόλις η τρίτη συσκευή από γνωστό κατασκευαστή που χρησιμοποιεί τον συγκεκριμένο επεξεργαστή, που πάντως έχει την φήμη ότι αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα θερμοκρασίας με τον Snapdragon 810 στην έντονη χρήση.

Η οθόνη του G4 Beat έχει διαγώνιο 5.2 ιντσών με ανάλυση 1080p, και δείχνει την κατηγορία στην οποία απευθύνεται η συσκευή. Το σύνολο συμπληρώνει μια κάμερα των 8 Mpixels μόλις που όμως θα διαθέτει τον Color Spectrum Sensor του G4 για την καλύτερη χρωματική πιστότητα των φωτογραφιών ενώ θα διαθέτει και το Manual Mode της κάμερας του ίδιου του G4. Οι πληροφορίες θέλουν μάλιστα την LG να διαθέτει το G4 Beat με κάμερα των 13 Mpixels σε επιλεγμένες χώρες της Λατινικής Αμερικής χωρίς όμως προς το παρόν να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες.

LG G4 Beat 4

Αρχικά το G4 Beat θα ξεκινήσει να πωλείται στην Ευρώπη και την Λατινική Αμερική και στην συνέχεια θα διατεθεί και στον υπόλοιπο κόσμο. Επίσημα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η τιμή πώλησης του, που όμως είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι ανταγωνιστική για την κατηγορία που ανήκει.

G4_Beat_Titan

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights