Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Μειώνει την τιμή των Galaxy S6 και S6 Edge στην Ολλανδία
galaxy-s6-edge-in2mobile-featured-image

Samsung: Μειώνει την τιμή των Galaxy S6 και S6 Edge στην Ολλανδία

απο Kostas Gliatiotis

Με το επόμενο Galaxy Unpacked να είναι προγραμματισμένο για τις 13 Αυγούστου όπου είναι μάλλον δεδομένο ότι η Samsung θα παρουσιάσει τουλάχιστον το Galaxy S6 Edge Plus αλλά πιθανότατα και το επόμενο Galaxy Note 5, η εταιρεία προχώρησε σε μια σημαντική μείωση της τιμής του Galaxy S6 και του S6 Edge στην Ολλανδία.

Πιο συγκεκριμένα, η “βασική” έκδοση του Galaxy S6 των 32 GB έχει πλέον προτεινόμενη τιμή λιανικής 599 Ευρώ αντί για 699 που ήταν μέχρι σήμερα. Με 100 ευρώ λιγότερο για την έκδοση των 32 GB η εταιρεία πλέον προσφέρει στα 699 ευρώ την έκδοση των 64GB.

Αντίστοιχα η τιμή για την βασική έκδοση του Galaxy S6 Edge μειώθηκε ακόμα περισσότερο αφού από τα 849 ευρώ η έκδοση των 32GB θα πωλείται πλέον προς 699 ευρώ.

Η κίνηση αυτή είναι μάλλον λογική, αφού τα επερχόμενα Galaxy S6 Edge Plus και Galaxy Note 5 σαν νεότερες και θεωρητικά καλύτερες συσκευές θα έπρεπε να τιμολογηθούν ακριβότερα από τα δύο ήδη υπάρχοντα αλλά χωρίς την συγκεκριμένη μείωση οι τιμές τους θα ήταν το λιγότερο εξωπραγματικές.

Οι πληροφορίες θέλουν την Samsung να επεκτείνει την μείωση της τιμής για τις δύο εκδόσεις του Galaxy S6 και στην υπόλοιπη Ευρώπη σταδιακά πριν την κυκλοφορία των νέων συσκευών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights