Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ MLS: Νέα «Diamond» κατηγορία προϊόντων

MLS: Νέα «Diamond» κατηγορία προϊόντων

απο Kostas Gliatiotis

Η ΜLS ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας νέας κατηγορίας προϊόντων με την επωνυμία «Diamond».

Το πρώτο προϊόν που εγκαινιάζει τη νέα κατηγορία και θα κυκλοφορήσει στην αγορά τις επόμενες μέρες είναι το λεπτότερο 5ίντσο κινητό τηλέφωνο στον κόσμο, σύμφωνα με την εταιρεία, με πάχος μόλις 5,85 χιλιοστά.

Το MLS Diamond, με βάρος μόλις 114 γραμμάρια, κρυστάλλινο μπρος και πίσω, δένεται με εξαιρετικής ποιότητας αλουμίνιο που εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά και τραβάει όλα τα βλέμματα.

Το MLS Diamond διαθέτει οθόνη 5” HD Super Amoled με προστασία Corning Gorilla Glass 3 που προσφέρει κρυστάλλινη ευκρίνεια, λαμπερά χρώματα, έντονη αντίθεση και ευρύτερες γωνίες θέασης.

Με τη 16MP κάμερα με dual flash οι φωτογραφίες είναι ολοζώντανες, με μεγάλη λεπτομέρεια, ευκρίνεια, έντονα χρώματα και η λήψη βίντεο είναι επαγγελματικού επιπέδου ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Φλας διαθέτει και η μπροστινή κάμερα των 8MP για selfies (ακόμα και τη νύχτα) και full HD βιντεοκλήσεις.

Διαθέτει 2GB RAM και 16GB εσωτερική μνήμη, καθώς και λειτουργικό σύστημα Android 5.0 Lollipop, ενώ υποστηρίζει και την τεχνολογία HD Voice για κλήσεις με καθαρό ήχο, ακόμη και όταν έχει θόρυβο.

Το MLS Diamond κρύβει μέσα του τη νέα ανανεωμένη MAIC (MLS Artificial Intelligence Center) που δημιουργήθηκε έτσι ώστε να απομονώνει εξωτερικούς θορύβους του περιβάλλοντος (στο αυτοκίνητο, στο bar, κτλ) ώστε ο διάλογος μαζί της να είναι απόλυτα επιτυχημένος.

H MAIC (MLS Artificial Intelligence Center) είναι η προσωπική βοηθός του χρήστη. Απλά της μιλά, και εκείνη:

– παίρνει τηλέφωνο για αυτόν

– γράφει τα SMS και τα email του

– παίζει το αγαπημένο του τραγούδι

– ψάχνει στο Google

– ανοίγει όποια εφαρμογή ή λειτουργία επιθυμείτε όπως την κάμερα, τον φακό, το Bluetooth, τον καιρό και άλλα.

βρίσκει τα κοντινότερα σε αυτόν φαρμακεία, νοσοκομεία, πάρκινγκ, τράπεζες και βενζινάδικα και μπορεί να τον πλοηγήσει σε αυτά

Ακόμα, με τo MLS Talk & Photo, η ΜΑΙC μπορεί να γίνει η προσωπική φωτογράφος του χρήστη.

Απλά ο χρήστης λέει selfie και η MAIC βγάζει τη φωτογραφία για αυτόν.

Επίσης, με την MLS Pedia, το κινητό μετατρέπεται σε κινούμενη εγκυκλοπαίδεια και ο χρήστης μπορεί να λάβει απαντήσεις σε όλες του τις απορίες.

Με το MLS Translate ο χρήστης μπορεί στη στιγμή να βρει τη μετάφραση μιας λέξης ή ολόκληρης φράσης από τα ελληνικά στα αγγλικά και αντίστροφα. Απλά το προφέρει στη MAIC και αυτή θα εμφανίσει το μεταφρασμένο κείμενο στην οθόνη και ταυτόχρονα θα υπαγορεύει και τη σωστή προφορά.

Ακόμα, με το MLS Caller ID ο χρήστης μπορεί να δείτε ποιος καλεί πριν σηκώσει το τηλέφωνο. Επιπλέον, αν θέλει να ψάξει έναν αριθμό τηλεφώνου απλά τον πληκτρολογεί και το MLS Caller ID θα του πει σε ποιον ανήκει.

Επίσης, χρησιμοποιώντας το hands free του MLS Diamond πατώντας το κουμπί του hands free ανοίγει η MAIC και ο χρήστης μπορεί εύκολα να κάνει κλήσεις, να στείλει μήνυμα κλπ.

To ΜLS Diamond ενσωματώνει επίσης και το κορυφαίο σύστημα πλοήγησηςMLS Talk&Drive που κάνει το κινητό σας και πλοηγό.

Διατίθεται σε black silver, σε white silver, καθώς και σε white gold.

Για τη νέα σειρά κινητών MLS Diamond ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Γιάννης Καματάκης, δήλωσε: «Η νέα κατηγορία προϊόντων ΜLS Diamond αποτελεί το επιστέγασμα μιας προσπάθειας τριών ετών κατά την οποία δημιουργούμε MLS Smartphones.

Πιστεύουμε ότι εμείς οι Έλληνες της MLS καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα αληθινά Smart κινητό τηλέφωνο, με εξαιρετικά υλικά και ποιότητα κατασκευής, πιο λεπτό, πιο ελαφρύ και πιο όμορφο από τα πασίγνωστα smartphones των παγκόσμιων πολυεθνικών και μάλιστα σε εξαιρετική τιμή. Πιστεύουμε ότι κρατάμε στα χέρια μας μια νέα κατηγορία προϊόντων διεθνούς επιπέδου».

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights