Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Microsoft: Φωτογραφίες του επόμενου Lumia 950

Microsoft: Φωτογραφίες του επόμενου Lumia 950

απο Kostas Gliatiotis

Η Microsoft έχει εδώ και αρκετό καιρό πλέον εξαγοράσει πλήρως το τμήμα κινητών τηλεφώνων της Nokia, και έχει παρουσιάσει και κυκλοφορήσει συσκευές που ανήκουν στην μεσαία κατηγορία και πλέον φέρουν την δική της ονομασία. Αυτό που λείπει όμως από την “γκάμα” της εταιρείας είναι μια νέα High End συσκευή που να ανταγωνίζεται σε χαρακτηριστικά και επιδόσεις συσκευές όπως το Galaxy S6 της Samsung, το G4 της LG και το One M9 της HTC.

Οι πληροφορίες θέλουν την Microsoft να παρουσιάζει τις επόμενες High End προτάσεις της μαζί με την επίσημη διάθεση των Windows 10 για Smartphones, κάτι που χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία, αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος του χρόνου.

Μια φωτογραφία όμως έρχεται να “αποκαλύψει” έστω και χωρίς πολλές λεπτομέρειες το επόμενο High end Lumia Smartphone της Microsoft που οι πληροφορίες θέλουν να έχει την ονομασία Lumia 950. Η φωτογραφία αυτή δυστυχώς δεν αποκαλύπτει πολλά για την συσκευή, πέρα από το ότι αυτή “τρέχει” προς το παρόν μια Developer Preview έκδοση των Windows 10.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της που έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά περιλαμβάνουν την χρήση του Snapdragon 810 της Qualcomm σαν τον επεξεργαστή που έχει επιλέξει η εταιρεία, ενώ κατά την συνηθισμένη της πρακτική θα υπάρχει σε δύο εκδόσεις με διαφορετικό μέγεθος οθόνης που θα ονομάζονται Lumia 950 και Lumia 950 XL. Η δεύτερη έκδοση θα έχει προφανώς οθόνη με μεγαλύτερη διαγώνιο ενώ και οι δύο θα είναι ανάλυσης 2560 x 1440 pixels ώστε να προσφέρουν ότι και ο ανταγωνισμός τους.

Είναι βέβαιο πως τους επόμενους μήνες και μέχρι την επίσημη παρουσίαση τους θα γίνουν γνωστά ακόμα περισσότερα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων Lumia ενώ αντίστοιχα θα υπάρξουν και περισσότερες φωτογραφίες τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights