Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy S5 Neo: Θα κυκλοφορήσει στην Γερμανία
samsung-level-over-in2mobile-galaxy-s5

Galaxy S5 Neo: Θα κυκλοφορήσει στην Γερμανία

απο Kostas Gliatiotis

Αφού έχει κάνει αρκετές φορές μέχρι σήμερα “ανεπίσημα” την εμφάνιση του σε διαφορετικές περιπτώσεις, φαίνεται πως τελικά το Galaxy S5 Neo της Samsung θα ξεκινήσει να πωλείται και επίσημα στην Γερμανία.

Σύμφωνα με ένα Γερμανικό On-line κατάστημα το Galaxy S5 Neo θα ξεκινήσει να πωλείται επίσημα στις 27 Αυγούστου, τουλάχιστον στην Γερμανία και από το συγκεκριμένο κατάστημα.

Η ίδια σελίδα κάνει αναφορά και στα τεχνικά του χαρακτηριστικά που φαίνεται πως διαφέρουν σημαντικά από αυτά του “κανονικού” Galaxy S5. Αρχικά στο εσωτερικό του θα βρίσκεται όπως έχει ήδη γίνει γνωστό ο κατασκευασμένος από την Samsung Exynos 7480. Παρά την ονομασία του που δηλώνει νεότερο “μοντέλο” από τον Exynos 7420 των Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge, ο Exynos 7480 είναι σχεδιασμένος για την μεσαία κατηγορία. Στο εσωτερικό του βρίσκονται συνολικά 8 πυρήνες λειτουργίας που είναι αρχιτεκτονικής Α-53 της ARM, χρονισμένοι αρκετά υψηλά στο 1.8 GHz. Η κάρτα γραφικών είναι η Mali T720 της ARM που και αυτή με τη σειρά της έχει θεωρητικά τουλάχιστον “χειρότερη” απόδοση από την Mali T760 του Exynos 7420.

Η κάμερα στο πίσω μέρος του Galaxy S5 Neo φαίνεται να έχει διατηρήσει την ίδια ανάλυση στα 16 Mpixels χωρίς όμως να είναι γνωστό ποιος έχει κατασκευάσει τον αισθητήρα της και αν αυτός είναι ο ίδιος ISOCELL που χρησιμοποιεί και το “κανονικό” Galaxy S5. Στο μπροστά μέρος του Galaxy S5 Neo θα υπάρχει μια κάμερα ανάλυσης 5 Mpixels αντί αυτής των 2 Mpixels του Galaxy S5 ενώ σύμφωνα τουλάχιστον με το συγκεκριμένο On-line κατάστημα η συσκευή θα έχει και ραδιόφωνο, κάτι που απουσιάζει από τις συσκευές της εταιρείας τα τελευταία χρόνια.

Μοναδική “έλλειψη” του Galaxy S5 Neo φαίνεται πως θα είναι η απουσία του αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων που φαίνεται να έχει αφαιρεθεί από την συσκευή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights