Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η LG Electronics τιμήθηκε με τέσσερα Βραβεία EISA

Η LG Electronics τιμήθηκε με τέσσερα Βραβεία EISA

απο Kostas Gliatiotis

Για άλλη μία χρονιά, η LG Electronics (LG) διακρίθηκε στα Βραβεία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ήχου και Εικόνας (European Imaging and Sound AssociationEISA), κερδίζοντας συνολικά τέσσερα Βραβεία, μεταξύ των οποίων και το τέταρτο διαδοχικό για τις τηλεοράσεις LG OLED, αλλά και το δεύτερο για τα G Series smartphones. Κάθε χρόνο, μία επιτροπή 50 εκπροσώπων του Ειδικού Τύπου από 20 χώρες της Ευρώπης απονέμει τα Βραβεία EISA στα καλύτερα προϊόντα ήχου και εικόνας, με βάση συγκεκριμένα κριτήρια, όπως η τεχνολογία, ο σχεδιασμός και η καινοτομία.

Το 2015, η τηλεόραση LG 4K OLED (μοντέλο 65EG960V), με κυρτή οθόνη 65 ιντσών, άπειρο λόγο αντίθεσης και ολοζώντανα χρώματα, κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο EISA 2015-2016 στην κατηγορία European Home Theatre TV. Η τεχνολογία αυτόφωτων pixel εξασφαλίζει τέλειο μαύρο και εκπληκτικά χρώματα, ενώ η ταχύτατη απόκριση του πάνελ εγγυάται εικόνες χωρίς θολούρες, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα, εφάμιλλη με την αντίστοιχη της καλύτερης κινηματογραφικής αίθουσας. Παράλληλα, ο σχεδιασμός ‘LG Art Slim’ έρχεται να προσθέσει τη δική του κομψή νότα, ενώ η πολυβραβευμένη πλατφόρμα Smart TV, webOS 2.0, κάνει τη χρήση της τηλεόρασης εξαιρετικά εύκολη και ευχάριστη.

LG-4K-OLED-TV-65EG960V_EISA-Award

Το βραβείο EISA στην κατηγορία European Smart TV 2015-2016’ κέρδισε η τηλεόραση PRIME UHD1 65 ιντσών (μοντέλο 65UF950V) της LG, μία ακόμη Smart TV με webOS 2.0, ιδανική εκπρόσωπος της νέας γενιάς έξυπνων τηλεοράσεων της LG. Σε σύγκριση με άλλες τηλεοράσεις της αγοράς, η 65UF950V, όπως και ολόκληρη η σειρά LG PRIME UHD TV 2015, προσφέρει καλύτερη ποιότητα εικόνας και σημαντικά βελτιωμένη εμπειρία χρήσης. Η αναβαθμισμένη πλατφόρμα webOS 2.0 περιλαμβάνει ακόμη περισσότερες χρηστικές λειτουργίες, όπως π.χ. το ‘My Channels’ που κάνει την εύρεση περιεχομένου όσο το δυνατόν πιο εύκολη και απλή, διατηρώντας τα φιλικά προς το χρήστη χαρακτηριστικά που γνωρίσαμε στην αρχική έκδοση της πλατφόρμας.

LG-PRIME-UHD-TV-65UF950V_EISA-Award

Η ναυαρχίδα των smartphones της LG, το LG G4, κέρδισε το ευρωπαϊκό βραβείο καλύτερης κάμερας smartphone (European Smartphone Camera Award) για το 2015, καταφέρνοντας να ξεχωρίσει χάρη στον ιδιαίτερα φωτεινό φακό (F1.8), τον αισθητήρα των 16MP και την τεχνολογία σταθεροποίησης OIS 2.0. Ο συνδυασμός της αυτόματης εστίασης με ακτίνα laser (Laser Auto Focus) και του μεγάλου διαφράγματος, δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να τραβούν  εντυπωσιακές  και καθαρές φωτογραφίες ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ ο αισθητήρας τεχνολογίας CSS (Color Spectrum Sensor) ρυθμίζει κατάλληλα τα χρώματα και την ισορροπία λευκού, ώστε ο χρήστης να απολαμβάνει φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, με πλούσια χρώματα, μεγάλο λόγο αντίθεσης και μια μοναδική αίσθηση τέλειας αποτύπωσης της πραγματικότητας (true-to-life). Οι κριτές της EISA δεν παρέλειψαν να αναφερθούν κολακευτικά και στη νέα οθόνη IPS Quantum Display του G4, η οποία έρχεται να καθιερώσει τη ναυαρχίδα της LG ως ένα πανίσχυρο εργαλείο multimedia.

LG-Watch-Urbane_EISA-Award

Την ίδια στιγμή, το LG Watch Urbane, ένα κομψό ρολόι χειρός με μεταλλικό πλαίσιο και λειτουργικό Android, αναδείχθηκε νικητής EISA 2015-2016 στην κατηγορία των ‘Wearable Devices’. Η στρογγυλή οθόνη τεχνολογίας Plastic OLED έχει διάμετρο 1.3”, ανάλυση 320 x 320 pixels και συνολική πυκνότητα 245ppi, ενώ ο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon™ 400 1.2GHz καθώς και τα 4GB αποθηκευτικού χώρου, καθιστούν το κομψό και πολυτελές στην όψη LG Watch Urbane ένα πολυεργαλείο, κατάλληλο για κάθε χρήση.

«H LG είναι πολύ ευχαριστημένη για την αναγνώριση την οποία εισέπραξε από καταξιωμένους ανθρώπους του ειδικού Τύπου, η οποία έρχεται να υπογραμμίσει για άλλη μία χρονιά τη διαρκή προσήλωσή μας στην ανάπτυξη καινοτομικών προϊόντων οικιακής ψυχαγωγίας και κινητής τηλεφωνίας», δήλωσε ο κ. Lee In-kyu, Eπίτιμος Aντιπρόεδρος και Eπικεφαλής του τμήματος TV & Monitor στην LG Home Entertainment Company. «Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να ενισχύουμε τη θέση μας ως ένα από τα κορυφαία brands καταναλωτικών προϊόντων στον κόσμο, και γι’ αυτό η επιτυχία της LG στην ευρωπαϊκή αγορά έχει ζωτική σημασία για εμάς».

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights