Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η Samsung διακρίθηκε στα Βραβεία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Εικόνας και Ήχου (EISA)

Η Samsung διακρίθηκε στα Βραβεία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Εικόνας και Ήχου (EISA)

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics διακρίθηκε στα Βραβεία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Εικόνας και Ήχου (EISA) στις κατηγορίες European High End TV 2015-2016, καθώς και European Advanced Smartphone 2015-2016. Τα προϊόντα που βραβεύθηκαν φέτος για το σχεδιασμό τους και την καινοτόμο τεχνολογία τους είναι η Samsung SUHD TV JS9500 65” και το smartphone Samsung Galaxy S6 edge.

Samsung JS9500 (2)

EUROPEAN HIGH END TV 2015-2016 – Samsung UE65JS9500

  • Η εντυπωσιακή εμπειρία θέασης, ο κομψός, κυρτός σχεδιασμός, αλλά και η έξυπνη και εύκολη πλοήγηση αποτελούν τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά των νέων SUHD τηλεοράσεων της Samsung.
  • Οι νέες SUHD τηλεοράσεις προσφέρουν απίστευτα ζωντανά χρώματα, ακόμα μεγαλύτερη αντίθεση, εξαιρετική ευκρίνεια UHD, καθώς και 4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση από τις τηλεοράσεις Full HD.
  • Η εμπειρία θέασης ενισχύεται από τον κυρτό τους σχεδιασμό, οδηγώντας τον θεατή στο κέντρο της δράσης, προσφέροντας εικόνες με απίστευτη λεπτομέρεια.

Samsung Galaxy S6 edge

EUROPEAN ADVANCED SMARTPHONE 2015-2016 – Samsung Galaxy S6 edge

  • Το Samsung Galaxy S6 edge, με εντυπωσιακό design συνδυάζει μοναδικά ανθεκτικό γυαλί και μέταλλο, προσφέροντας χρηστικό σχεδιασμό και πανίσχυρες λειτουργίες.
  • Είναι εξοπλισμένο με εξαιρετικές κάμερες και στις δύο όψεις του που προσφέρουν εκπληκτικές λήψεις.
  • Το Galaxy S6 edge προσφέρει απίστευτα γρήγορη φόρτιση, καθώς και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

Τα Βραβεία EISA απονέμονται σε όσα προϊόντα συνδυάζουν καινοτόμο τεχνολογία, κομψή σχεδίαση και ελκυστικές λειτουργίες. Η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από συντάκτες 50 περιοδικών ειδικού Τύπου από 22 χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Βραβεία EISA 2015/2016 επισκεφθείτε το http://www.eisa.eu.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights