Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Blackberry: Android Smartphone με πληκτρολόγιο και 18 Mpixels κάμερα

Blackberry: Android Smartphone με πληκτρολόγιο και 18 Mpixels κάμερα

απο Kostas Gliatiotis

Οι πληροφορίες που ήθελαν την Καναδική RIM, δημιουργό των Blackberry συσκευών να ετοιμάζεται να παρουσιάσει την δική της Android πρόταση πλέον επιβεβαιώθηκαν με την συσκευή να κάνει την πρώτη της εμφάνιση σε φωτογραφίες.

Παρά το ότι μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής με κωδική ονομασία Venice, οι φωτογραφίες της αποκαλύπτουν αρκετά και ενδιαφέροντα στοιχεία για αυτή.

Untitled2

Το βασικότερο από αυτά είναι το φυσικό πληκτρολόγιο της, ένα χαρακτηριστικό που θεωρείται δεδομένο για τις συσκευές της εταιρείας. Στην περίπτωση όμως του Venice, το πληκτρολόγιο αυτό είναι σε Slide και “κρύβεται” κάτω από την οθόνη του. Φυσικά, με δεδομένη την οθόνη αφής που θα “πρέπει” να έχει το Venice σαν Android Smartphone, το πληκτρολόγιο αυτό έχει σχεδιαστεί περισσότερο για τις απαιτήσεις εκείνων των χρηστών που βασίζονται στην γραπτή επικοινωνία αλλά και προκειμένου η συσκευή να θυμίζει όσο αυτό είναι δυνατόν τις προηγούμενες (μη-Android) προτάσεις της RIM.

Untitled3

Μια από τις φωτογραφίες αποκαλύπτει και την κάμερα που βρίσκεται στο πίσω μέρος του Venice η οποία έχει επίσης αρκετό ενδιαφέρον. Αρχικά η ανάλυση των 18 Mpixels είναι μάλλον ασυνήθιστη και θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε ποιον κατασκευαστή έχει επιλέξει η RIM για τον συγκεκριμένο αισθητήρα. Το πλαίσιο όμως γύρω από αυτή, αποκαλύπτει την ύπαρξη Optical Image Stabilization καθώς και μια αναφορά για “Fast Focus”. Φαίνεται πως η RIM θέλει η πρώτη της Android πρόταση να έχει όσο το δυνατόν καλύτερες φωτογραφικές δυνατότητες, αναγνωρίζοντας πως είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό για όλες τις premium συσκευές.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό το πότε και με ποιον τρόπο θα παρουσιαστεί και επίσημα το Venice από την Καναδική εταιρεία, καθώς και ποια θα είναι τελικά η εμπορική ονομασία του. Το τελευταίο που γίνεται εμφανές από τις συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι πως η εταιρεία δεν δείχνει να έχει επέμβει ιδιαίτερα, τουλάχιστον στην εμφάνιση του Android της Google ενώ είναι μάλλον βέβαιο πως η συσκευή θα προσφέρει βελτιωμένες εφαρμογές παραγωγικότητας για τους επαγγελματίες χρήστες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights