Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ H Samsung στην 8η Biennale Νέων Ελλήνων Αρχιτεκτόνων

H Samsung στην 8η Biennale Νέων Ελλήνων Αρχιτεκτόνων

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics Hellas στηρίζει την 8η Biennale Νέων Ελλήνων Αρχιτεκτόνων, που πραγματοποιείται από τις 18 Σεπτεμβρίου έως και τις 8 Νοεμβρίου 2015 στο Μουσείο Μπενάκη.

Στη φετινή Biennale πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν οι νέες SUHD τηλεοράσεις της Samsung, καθώς και τα UHD monitors της εταιρείας, στα οποία θα προβάλλονται τα εκθέματα που συμμετέχουν στη διοργάνωση με εκπληκτικά χρώματα, υψηλή ευκρίνεια και λεπτομέρειες.

Τα εγκαίνια της 8ης Biennale θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου στο Μουσείο Μπενάκη (Κτίριο Πειραιώς), παρουσιάζοντας 214 συμμετοχές από νέους Έλληνες αρχιτέκτονες. Η μεγάλη αυτή ανταπόκριση αντικατοπτρίζει τη σημασία που οι νέοι αρχιτέκτονες δίνουν στον θεσμό. Στόχος της διοργάνωσης είναι η προβολή της γενικότερης κατεύθυνσης και των τάσεων της σύγχρονης ελληνικής αρχιτεκτονικής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights