Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Το νέο LG Bello II ξεκινά τη διάθεσή του στην ελληνική αγορά

Το νέο LG Bello II ξεκινά τη διάθεσή του στην ελληνική αγορά

απο Kostas Gliatiotis

Το νεότερο 3G smartphone μεσαίας κατηγορίας της LG Electronics (LG), το LG Bello II, ξεκινά τη διάθεσή του στην ελληνική αγορά, αποτελώντας μία άκρως ανταγωνιστική εναλλακτική για τους απαιτητικούς χρήστες που αναζητούν υψηλές επιδόσεις σε προσιτή τιμή. Ως διάδοχος του περσινού δημοφιλούς LG Bello, το νέο smartphone διαθέτει μεγάλη οθόνη, κάμερα ανάλυσης 5ΜΡ και χαρακτηριστικά προερχόμενα από τα premium μοντέλα της LG, κι όλα αυτά σε μία απόλυτα προσιτή τιμή, διευρύνοντας ακόμα περισσότερο τις επιλογές των χρηστών της μεσαίας κατηγορίας.

LG Bello II_White_front

Το νέο LG Bello II διαθέτει μεγάλη οθόνη 5 ιντσών, ανάλυσης FWVGA (854 x 480), πίσω κάμερα ανάλυσης 5ΜΡ, αλλά και μπροστινή κάμερα ανάλυσης 2ΜΡ. Με ισχυρό τετραπύρηνο επεξεργαστή QuadCore ισχύος 1.3GHz , το νέο smartphone διαθέτει μνήμη 8GB και 1GB RAM, ενώ δύναται να πάρει επέκταση με θύρα για κάρτα MicroSD. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με την καλύτερη στην κατηγορία της αποσπώμενη μπαταρία ισχύος 2,540mAh, που παρέχει άφθονη ενέργεια για τις προηγμένες του δυνατότητες. Η λήψη φωτογραφιών selfie έχει γίνει ακόμα πιο εύκολη, χάρη στις εξαιρετικές λειτουργίες της LG που ενσωματώνονται στη νέα συσκευή, προερχόμενες από την Premium σειρά G, όπως οι Gesture Shot και Selfie Flash. Με τη λειτουργία ‘Gesture Shot’ -τέλεια για χρήση selfie-sticks- ο χρήστης μπορεί να τραβά τη φωτογραφία selfie χωρίς το πάτημα κάποιου κουμπιού, χάρη στον ανιχνευτή κίνησης, απλά ανοίγοντας και κλείνοντας την παλάμη του χεριού του μπροστά στην κάμερα. Η λειτουργία ‘Selfie Flash’ περιβάλλει το πορτραίτο με ένα απαλό φως (flash) για καθαρές, φωτεινές φωτογραφίες ακόμα και στο σκοτάδι.

LG Bello II_White_back

Φυσικά, ο κομψός σχεδιασμός της LG και τα υψηλής ποιότητας υλικά, προσθέτουν επιπλέον στυλ και αντοχή στο LG Bello II, το οποίο διαθέτει ένα μοτίβο ‘Spin Hairline’ να διατρέχει τις μεταλλικές άκρες της συσκευής και ένα άλλο πολυεπίπεδο κυκλικό μοτίβο να δημιουργεί ένα μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα στην πίσω όψη της, που ταυτόχρονα βελτιώνει την υφή και το κράτημά της.

Το νέο LG Bello II είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά, σε λευκό και μαύρο χρώμα.

Κύρια Τεχνικά Χαρακτηριστικά LG Bello II:

  • Επεξεργαστής: 1.3GHz Quad-Core
  • Οθόνη: 5.0 ίντσες FWVGA (854 x 480)
  • Μνήμη: 8GB ROM / 1GB RAM / MicroSD
  • Κάμερα: Πίσω 5MP / Μπροστά 2MP
  • Μπαταρία: 2,540mAh (αποσπώμενη)
  • Λειτουργικό Σύστημα: Android 5.1.1 Lollipop
  • Μέγεθος: 140.8 x 71.6 x 9.6mm
  • Βάρος: 155g
  • Δίκτυο: HSPA+ 21Mbps (3G)
  • Συνδεσιμότητα: Wi-Fi 802.11 b, g, n / Bluetooth 4.0 / A-GPS / USB 2.0
  • Χρώματα: White / Titan
  • Άλλα: Single SIM

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights