Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Asus: Συμφωνία με την Microsoft για χρήση του Office σε Android συσκευές

Asus: Συμφωνία με την Microsoft για χρήση του Office σε Android συσκευές

απο alpha

Μετά την Samsung και την LG, ένας ακόμα κατασκευαστής Android Smartphones, αυτή τη φορά η Asus ήρθε σε συμφωνία με την Microsoft για την χρήση των Mobile εφαρμογών του Office στις Android συσκευές της.

Όπως ανακοινώθηκε από την Microsoft η συγκεκριμένη συμφωνία “ανοίγει τον δρόμο της συνεργασίας με μια ακόμα εταιρεία, στην βάση του κοινού σεβασμού της πνευματικής ιδιοκτησίας”. Η συγκεκριμένη δήλωση δεν είναι τυχαία, αφού η Microsoft έχει εδώ και αρκετό καιρό έρθει σε συμφωνία με τους περισσότερους κατασκευαστές Android συσκευών προκειμένου αυτοί να μπορούν να χρησιμοποιούν χωρίς προβλήματα πατέντες που ανήκουν στην εταιρεία και είναι απαραίτητες στην δημιουργία των συσκευών.

Η Microsoft μετά την αλλαγή του Διευθύνοντα Συμβούλου της, έχει αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο “ανταγωνίζεται” τις εταιρείες που χρησιμοποιούν δικές της πατέντες και έχει επιλέξει (μάλλον σωστά) να εκμεταλλεύεται την θέση της προκειμένου να προωθήσει ειρηνικά τα προϊόντα της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights