Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Microsoft: Παρουσίασε επίσημα το Lumia 950

Microsoft: Παρουσίασε επίσημα το Lumia 950

απο Kostas Gliatiotis

Περισσότερο από 1.5 χρόνο μετά την κυκλοφορία του τελευταίου High End Smartphone της τότε ακόμα Nokia, του Lumia 930 η Microsoft παρουσίασε σήμερα όχι μια αλλά δύο διαφορετικές συσκευές σαν αντικαταστάτες του.

Η μια από αυτές είναι το Lumia 950 και αναλαμβάνει να καλύψει το κενό στην “γκάμα” των Lumia συσκευών για τους χρήστες που θέλουν το Smartphone τους να τα έχει “Σχεδόν” όλα.

Το Lumia 950 είναι η πρώτη συσκευή της Microsoft με QHD οθόνη (ανάλυσης 2560 x 1440 pixels) και διαγώνιο 5,2 ιντσών που μάλιστα είναι τεχνολογίας AMOLED. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Snapdragon 808 της Qualcomm συνοδευόμενος από 3 GB μνήμης RAM, με την Microsoft να δηλώνει πως ψύχεται με “υδρόψυξη” χωρίς προς το παρόν να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες πάνω σε αυτό.

Στο πίσω μέρος του Lumia 950 η παράδοση συνεχίζεται και μετά την εξαγορά από την Microsoft και η κάμερα θα έχει αισθητήρα ανάλυσης 20 Mpixels. Το Optical Image Stabilization είναι φυσικά παρών ενώ ο φακός της κάμερας είναι κατασκευασμένος από την Carl Zeiss.

Όπως είναι φυσικό, το Lumia 950 θα κυκλοφορήσει στην αγορά με τα Windows 10 της Microsoft προ-εγκατεστημένα. Η κυκλοφορία του θα ξεκινήσει σύμφωνα με την Microsoft τον Νοέμβριο ενώ η προτεινόμενη τιμή πώλησης του θα είναι στα 550 δολάρια, τουλάχιστον στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights