Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy J3: Εμφανίστηκε στο GFX Benchmark

Samsung Galaxy J3: Εμφανίστηκε στο GFX Benchmark

απο John Leondaris

Για μια ακόμα φορά, μια συσκευή που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί και συγκεκριμένα το Galaxy J3 της Samsung έκανε την εμφάνιση του σε λίστα αποτελεσμάτων του GFX Benchmark.

Λίγο καιρό μόλις μετά την επίσημη ανακοίνωση του Galaxy J2 από την εταιρεία, φαίνεται πως αυτή ετοιμάζεται να προσφέρει μια ακόμα σχετικά οικονομική συσκευή στην αγορά προκειμένου να “καλύψει” τυχόν κενό ανάμεσα σε αυτό και το μεγαλύτερο (και αρκετά καλύτερο) Galaxy J5.

Στο GFX Benchmark αποκαλύπτονται αρκετά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του Galaxy J3 με σημαντικότερο από αυτά την οθόνη του. Παρά το ότι το benchmark δεν μπορεί να “ξεχωρίσει” αν πρόκειται για LCD ή AMOLED οθόνη, ανιχνεύει την ανάλυση της που έχει αυξηθεί σημαντικά και από τα 960 x 540 pixels του Galaxy J2 φτάνει πλέον τα 1280 x 720 pixels. Η ανάλυση αυτή σίγουρα δεν θεωρείται κορυφαία, όμως στην συγκεκριμένη κατηγορία τιμής είναι ότι “καλύτερο” μπορεί να βρει κανείς σε μια συσκευή. Η διαγώνιος της τώρα “ανιχνεύεται” σαν 5 ίντσες χωρίς όμως αυτό να μπορεί να επιβεβαιωθεί, αφού η δήλωση αυτή γίνεται στο λειτουργικό της συσκευής και μπορεί να διαφέρει από την πραγματική.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του τώρα, για μια ακόμα φορά ο Snapdragon 410 της Qualcomm έχει “αναλάβει” την λειτουργία του Galaxy J3 ενώ η κάμερα στο πίσω μέρος του έχει αναβαθμιστεί επίσης από τα 5 στα 8 Mpixels.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο το πότε η Samsung θα ανακοινώσει και επίσημα το Galaxy J3 όμως συνήθως οι συσκευές της εταιρείας “διαρρέουν” με αυτόν τον τρόπο λίγο καιρό πριν την επίσημη ανακοίνωση τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights