Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Windows Phone: Αυξάνεται το μερίδιο αγοράς τους

Windows Phone: Αυξάνεται το μερίδιο αγοράς τους

απο Kostas Gliatiotis

Μπορεί το Android της Google και οι iOS συσκευές της Apple να κατέχουν το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς, αφήνοντας μικρό περιθώριο για οποιαδήποτε ανταγωνιστική εναλλακτική πρόταση, αυτό δεν φαίνεται όμως να εμποδίζει την Microsoft από το να επιμένει στην προώθηση των Windows Phone συσκευών της.

Το τρίμηνο μέχρι και το τέλος Αυγούστου, το λειτουργικό σύστημα της Microsoft κατάφερε να αυξήσει το ποσοστό του σε αρκετές διαφορετικές χώρες κυρίως όμως στην Ευρώπη.

Πιο συγκεκριμένα στην Γερμανία οι πωλήσεις των Windows Phone συσκευών έφτασαν το μερίδιο της εταιρείας στο 3.6% του συνόλου ενώ αντίστοιχα το ποσοστό τους είναι πλέον στο 3.1% και στην Γαλλία. Μπορεί η αύξηση αυτή να είναι μικρή συνολικά, δείχνει όμως πως το λειτουργικό σύστημα της εταιρείας έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης σε ότι αφορά τις πωλήσεις.

Σύμφωνα με την Kantar που δημοσίευσε τα συγκεκριμένα αποτελέσματα, η αύξηση αυτή οφείλεται κυρίως στην επιθετική τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας και την προσφορά οικονομικών συσκευών με το λειτουργικό της σύστημα. Η διάθεση των Windows 10 σταδιακά στις υπάρχουσες συσκευές είναι πιθανόν ότι δεν θα αυξήσει περισσότερο το ποσοστό της Microsoft τουλάχιστον όχι μέχρι να αρχίσουν να κυκλοφορούν και νέες συσκευές με αυτά προ-εγκατεστημένα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights