Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ H Microsoft προσκαλεί καινοτόμους εκπαιδευτικούς της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης να συμμετάσχουν στο νέο MIXathon Challenge 2015-2016

H Microsoft προσκαλεί καινοτόμους εκπαιδευτικούς της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης να συμμετάσχουν στο νέο MIXathon Challenge 2015-2016

απο Kostas Gliatiotis

To Microsoft MIXathon Challenge αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία ανάδειξης καινοτόμων εκπαιδευτικών. Μέσα από έναν online διαγωνισμό, οι εκπαιδευτικοί έχουν την ευκαιρία να συστηθούν στο κοινό και να προτείνουν νέα εκπαιδευτικά μοντέλα, χρησιμοποιώντας τις τεχνολογίες της Microsoft, με σκοπό να προετοιμάσουν καλύτερα τους μαθητές, για την προσωπική αλλά και επαγγελματική τους ζωή στον 21ο αιώνα. To MIXathon αποτελεί μέρος του Microsoft Partners in Learning, ενός παγκοσμίου εγχειρήματος που ως στόχο έχει να ενθαρρύνει τους εκπαιδευτικούς να συνδεθούν, να συνεργαστούν, να δημιουργήσουν και να μοιραστούν, ώστε να αντιληφθούν οι μαθητές τους τις ικανότητες τους στο μέγιστο. Οι συνεργάτες της Microsoft,  Corinth και Kinems, αποτελούν τους χορηγούς του MIXathon.

Ο διαγωνισμός συντονίζεται μέσα από την ιστοσελίδα MIXathon.org σε 32 χώρες της Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης. Το MIXathon είναι ο τέλειος τρόπος για μοντέρνους καθηγητές να αναγνωρίσουν και να προβάλουν το δημιουργικό τους ταλέντο – και φυσικά να αποδείξουν ότι έχουν ηγετικές δυνατότητες όσον αφορά τη χρήση της τεχνολογίας που θα βοηθήσει τους μαθητές να χτίσουν τις ψηφιακές ικανότητες του 21ου αιώνα. Κάθε χώρα θα αναδείξει έναν νικητή για να την εκπροσωπήσει στους τοπικούς τελικούς.

Οι καθηγητές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στον διαγωνισμό και να ξεκινήσουν να συνεργάζονται με τους μαθητές τους για να δημιουργήσουν ένα 15λεπτο διαδραστικό μάθημα με θέμα της επιλογής τους, χρησιμοποιώντας το Microsoft PowerPoint και την ολοκαίνουρια δωρεάν επέκταση, Office Mix! Το Office Mix είναι μια δωρεάν επέκταση του PowerPoint που διευκολύνει τη μετατροπή των παρουσιάσεων σε ευχάριστα, διαδραστικά online μαθήματα τα οποία μπορούν να μοιράζονται μεταξύ τους μαθητές και συνάδελφοι μέσα από το OneNote, στο διαδίκτυο ή στο αντίστοιχο σύστημα διαχείρισης μάθησης.

Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές από τις 12 Οκτωβρίου 2015.  Προθεσμία υποβολής συμμετοχών έως τις 31 Δεκεμβρίου 2015.  

Επισκεφθείτε το www.MIXathon.org για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή, τα κριτήρια αξιολόγησης, τα νέα, τις ενημερώσεις και τα εκπαιδευτικά υλικά γύρω από το Office Mix και άλλα.

Οι καθηγητές έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την ιστοσελίδα στο Facebook  Microsoft MIXathon Challenge!  για να συνδεθούν με συναδέλφους τους από όλη την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και να ανταλλάξουν ιδέες!

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights