Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Απολαύστε Cinema στο σπίτι με κάθε νέα τηλεόραση Samsung UHD της σειράς JU6800

Απολαύστε Cinema στο σπίτι με κάθε νέα τηλεόραση Samsung UHD της σειράς JU6800

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει τη νέα προσφορά που συνοδεύει την αγορά των νέων τηλεοράσεων της σειράς JU6800. Πιο συγκεκριμένα, όσοι αγοράσουν τη νέα τηλεόραση JU6800 σε 50”, 55” ή 60 ίντσες, θα παίρνουν δώρο κουπόνια αξίας 100€, 200€ και 300€ αντίστοιχα, για την εξαργύρωσή τους σε ταινίες μέσω της εφαρμογής PameOdeon.  Μετατρέψτε το σαλόνι σας σε cinema, απολαμβάνοντας δωρεάν έως και 150 πρόσφατες ταινίες από την άνεση του καναπέ σας.

Η πρωτοποριακή Samsung UHD JU6800 προσφέρει εκπληκτική φωτεινότητα και εξαιρετική ποιότητα εικόνας με νέα Nano Crystal Display. Η νέα σειρά JU6800 προσφέρει 1.2x πιο ευρύ φάσμα χρωμάτων και 1.3x ενισχυμένη φωτεινότητα, μεγιστοποιώντας τη σε κάθε pixel. Βιώστε την καθηλωτική εμπειρία θέασης με ευκρίνεια UHD, που είναι 4x μεγαλύτερη ανάλυση από τις Full HD τηλεοράσεις, ενώ απολαμβάνετε πρόσβαση σε ποικιλία Smart περιεχομένου όπως την εφαρμογή PameOdeon.

Η προσφορά ισχύει για αγορές από το δίκτυο συνεργατών της Samsung σε Ελλάδα και Κύπρο έως  τις  30 Νοεμβρίου 2015.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights