Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy On5: Μια νέα σειρά συσκευών?

Samsung Galaxy On5: Μια νέα σειρά συσκευών?

απο Kostas Gliatiotis

Δεν είναι ασυνήθιστο για όλους (σχεδόν) τους κατασκευαστές να έχουν διαρροές των συσκευών τους πριν την επίσημη παρουσίαση τους από τους ίδιους. Η Samsung δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτόν τον “κανόνα” όμως αυτή τη φορά ο τρόπος που έγινε η διαρροή είναι αρκετά διαφορετικός, ενώ ταυτόχρονα αφορά και συσκευή που ουσιαστικά.. εγκαινιάζει μια ακόμα οικογένεια συσκευών για την εταιρεία.

Το Galaxy On5 όπως είναι η ονομασία του, δείχνει να αποτελεί μια ακόμα οικονομική σε τιμή πώλησης (αλλά και χαρακτηριστικά) της Samsung σχεδιασμένη πιθανότατα για αναπτυσσόμενες αγορές όπως αυτή της Ινδίας.

Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ο τρόπους που έγινε η συγκεκριμένη “διαρροή” αφού η ίδια η Samsung έκανε γνωστή την ύπαρξη του On5 μέσω της επίσημης σελίδας της. Φαίνεται όμως πως ακόμα η εταιρεία δεν είναι έτοιμη να το παρουσιάσει και επίσημα, με αποτέλεσμα μετά από λίγο να το εξαφανίσει και πάλι από το Site της.

Στα χαρακτηριστικά του τώρα, το 5 στην ονομασία του On5 φαίνεται να δείχνει την διαγώνιο της οθόνης του, που είναι 5 ίντσες. Η ανάλυση της είναι 720p, κάτι μάλλον λογικό για την κατηγορία στην οποία φαίνεται να ανήκει η συσκευή. Σε αντίθεση με τις ακριβότερες συσκευές της εταιρείας, η οθόνη του On5 είναι LCD και όχι AMOLED. Στο πίσω μέρος του On5 θα υπάρχει μια κάμερα ανάλυσης 8 Mpixels ενώ αντίστοιχα η μπροστά φτάνει τα 5 Mpixels για τος φίλους των Selfies.

Ο επεξεργαστής στο εσωτερικό του είναι προς το παρόν “αγνώστου” κατασκευαστή και αναφέρεται απλά σαν… τετραπύρηνος. Αυτό συνήθως σημαίνει πως η συσκευή θα υπάρχει σε διαφορετικές εκδόσεις, με μια τουλάχιστον από αυτές να χρησιμοποιεί δικό της Exynos επεξεργαστή. Η μνήμη RAM τέλος είναι στο 1.5 GB και ο αποθηκευτικός χώρος περιορίζεται σε 8 GB ονομαστικά, κάτι που σημαίνει ότι στην πράξη θα είναι διαθέσιμος λιγότερος από τον μισό, υπάρχει όμως η δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών μνήμης microSD.

Το πότε τελικά θα ανακοινωθεί και επίσημα το Galaxy On5 από την Samsung είναι μέχρι στιγμής άγνωστό, η εταιρεία πάντως φαίνεται πως ετοιμάζει τουλάχιστον μια ακόμα “οικογένεια” συσκευών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights