Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Το νέο SONY Xperia Z5 σ’ ένα Special James Bond Kit αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Το νέο SONY Xperia Z5 σ’ ένα Special James Bond Kit αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ

απο Kostas Gliatiotis

Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το νέο Smartphone SONY Xperia Z5 με την καλύτερη κάμερα στον κόσμο και να το αποκτήσουν αποκλειστικά σ’ ένα Special James Bond Kit, είχαν οι επισκέπτες του καταστήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο πλαίσιο εκδήλωσης στο The Mall Athens.

Σχεδιασμένο για τον Bond, το Smartphone SONY Xperia Z5 διαθέτει την καλύτερη κάμερα στον κόσμο με 23MP. Η λειτουργία αυτόματης εστίασης (autofocus) υψηλής ταχύτητας (0,03 δευτερολέπτων) και το ευκρινές ζουμ της εικόνας στην οθόνη μέχρι και 5 φορές, δίνουν στο χρήστη τη δυνατότητα να απαθανατίσει την κάθε στιγμή με απίστευτη ευκρίνεια και καθαρότητα, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Το SONY Xperia Z5 είναι ένα κομψό κινητό, αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη, με μεταλλικό σχεδιασμό και αμμοβολισμένο γυαλί στην πίσω πλευρά. Διαθέτει οθόνη αφής 5,2 ιντσών Full HD και πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή 64bit. Υποστηρίζει λειτουργικό σύστημα Android 5,1 Lollipop, έχει εμπρόσθια κάμερα 5MP για εκπληκτικές selfies, ενώ εξαιρετικός είναι και ο ήχος του (High Res Audio). Χάρη στον ενσωματωμένο αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, η συσκευή προστατεύεται και ο χρήστης μπορεί να την ξεκλειδώσει μόνο με το άγγιγμά του, για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια. Επίσης, με το SONY XPERIA Z5 ο χρήστης δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τη διάρκεια της μπαταρίας του, καθώς έχει ενέργεια μέχρι και για δύο ημέρες, με μία μόνο φόρτιση.

«Μια ακόμη κορυφαία συσκευή, το SONY Xperia Z5, το κινητό του James Bond, έρχεται να προστεθεί στην μεγάλη γκάμα των 4G+ Smartphones που διαθέτει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην ελληνική αγορά. Μια συσκευή υψηλής αισθητικής που σε συνδυασμό με τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες έως 300Mbps του 4G+ δικτύου της COSMOTE, απογειώνουν την εμπειρία mobile internet των πελατών μας», δήλωσε ο κ. Αλέξανδρος Ντάβος, Διευθυντής Retail Marketing Ομίλου ΟΤΕ.

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ, τον Νο1 Προορισμό για Smartphones[1], οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το SONY Xperia Z5 σ’ ένα Special James Bond Kit αποκλειστικά, με συλλεκτικά δώρα Spectre και μαζί να πάρουν δύο εισιτήρια[2] για τη νέα ταινία “James Bond Spectre”. Παράλληλα, μπαίνουν στην κλήρωση για δύο τετραήμερα ταξίδια στο Λονδίνο, για να ζήσουν το lifestyle του διάσημου κινηματογραφικού ήρωα. Το SONY Xperia Z5 JAMES BOND EDITION διατίθεται στα 769€[3] ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE PLUS σε όλα τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

[1] Ο Νο1 προορισμός προκύπτει από έρευνες καταναλωτών και αφορά πρόθεση επίσκεψης και αγοράς.

[2] Ισχύει έως τις 30/11/2015 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Περισσότερες πληροφορίες στο www.germanos.gr .

[3] Η τιμή είναι ενδεικτική και συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights