Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC: Η Apple αντέγραψε πρώτη εμάς

HTC: Η Apple αντέγραψε πρώτη εμάς

απο John Leondaris

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πως το νέο One A9 της HTC μοιάζει εξωτερικά με το iPhone 6 και το iphone 6s της Apple. Σύμφωνα όμως με την HTC, η Apple ήταν αυτή που πρώτη αντέγραψε την συγκεκριμένη σχεδιαστική γραμμή από την εταιρεία.

Ο Jack Tong, πρόεδρος της HTC στην Ασία έκανε την συγκεκριμένη δήλωση μετά από αρκετές κατηγορίες που δέχθηκε η εταιρεία για την εξωτερική εμφάνιση της νέας συσκευής. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, το σχέδιο της μεταλλικής “πλάτης” του One A9 που θυμίζει αρκετά το iPhone 6s είχε πρώτα χρησιμοποιηθεί από την HTC. Η εταιρεία είχε παρουσιάσει πριν δύο χρόνια το πρώτο One M7 η μεταλλική πλάτη του οποίου χρησιμοποιούσε παρόμοιο σχεδιασμό.

Η αλήθεια είναι πως το One M7 της HTC κυκλοφόρησε στην αγορά πριν την παρουσίαση του iPhone 6 με το οποίο η Apple υιοθέτησε την συγκεκριμένη σχεδιαστική γραμμή. Παρόλα αυτά, οι ομοιότητες του One A9 με το iPhone 6 και το iPhone 6s είναι περισσότερες από το πίσω μέρος τους απλά, με την HTC να μην αναφέρεται σε αυτές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights