Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Youtube: Ξεκίνησε τη λειτουργία του RED, της συνδρομητικής του υπηρεσίας
youtube

Youtube: Ξεκίνησε τη λειτουργία του RED, της συνδρομητικής του υπηρεσίας

απο alpha

Πριν μερικούς μήνες είχε γίνει γνωστό πως το Youtube ετοιμάζει την δική του συνδρομητική υπηρεσία που θα προσέφερε στους χρήστες της επιπλέον δυνατότητες σε σύγκριση με την μέχρι σήμερα δωρεάν χρήση των υπηρεσιών του.

Το Youtube Red ξεκίνησε την λειτουργία του πριν μερικές ώρες, αρχικά στις Ηνωμένες Πολιτείες προσφέροντας ένα σχετικά μικρό αριθμό επιπλέον υπηρεσιών στους χρήστες του. Η πρώτη από αυτές είναι η προβολή βίντεο χωρίς διαφημίσεις στους χρήστες του RED (κάτι που μπορεί εύκολα να κάνει κάποιος στον υπολογιστή του με πολλούς διαφορετικούς τρόπους) ενώ θα έχουν την δυνατότητα να αποθηκεύσουν τα video που επιθυμούν και να τα αναπαράγουν ακόμα και όταν δεν υπάρχει πρόσβαση στο Internet. Η τρίτη (και πρακτικά τελευταία) επιπλέον δυνατότητα που προσφέρει το Red στους συνδρομητές του αφορά τους χρήστες κινητών τηλεφώνων που θα μπορούν να συνεχίσουν την αναπαραγωγή των video φεύγοντας από την εφαρμογή του Youtube και κάνοντας οτιδήποτε άλλο θέλουν με την συσκευή τους.

Σύμφωνα με το Youtube, σταδιακά από τις αρχές του 2016 θα υπάρχει επιπλέον περιεχόμενο δημιουργημένο αποκλειστικά για τους χρήστες του Red από τους πιο γνωστούς δημιουργούς των video που ήδη υπάρχουν διαθέσιμα.

Η χρέωση για το Red είναι 9.99 δολάρια το μήνα, ενώ οι χρήστες του Play Music της εταιρείας που πληρώνουν ήδη συνδρομή σε αυτό θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν “δωρεάν” ή για την ακρίβεια θα μπορούν με την συνδρομή του Red να χρησιμοποιούν και τις υπηρεσίες του Play Music.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights