Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Ολοκληρωμένη 4Κ εμπειρία θέασης με τις τηλεοράσεις LG Ultra HD TV και μοναδικά LG δώρα

Ολοκληρωμένη 4Κ εμπειρία θέασης με τις τηλεοράσεις LG Ultra HD TV και μοναδικά LG δώρα

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG) αυτό το Νοέμβρη προσφέρει στους καταναλωτές πλούσια δώρα με την αγορά μίας τηλεόρασης υπέρ-υψηλής 4Κ ανάλυσης, για κορυφαίο επίπεδο οικιακής ψυχαγωγίας και ακόμα περισσότερα προνόμια διασκέδασης. Συγκεκριμένα, με την αγορά μίας τηλεόρασης LG UHD UF950V 65 ή 55 ιντσών, η LG κάνει δώρο ένα smartphone LG G4/G4c αντίστοιχα και με την αγορά μίας τηλεόρασης LG UHD UF850V 65 ή 60 ιντσών, ένα BluRay player (μοντέλο ΒΡ735) και ένα φορητό ηχείο LG Music Flow Bluetooth (μοντέλο P7).

Οι τηλεοράσεις UHD της LG διαθέτουν πάνελ τεχνολογίας IPS υπέρ-υψηλής ανάλυσης 4K (3840 x 2160), ώστε να προβάλλουν ρεαλιστικές εικόνες υψηλής ποιότητας, και ευρεία γωνία θέασης για απρόσκοπτη προβολή από οποιοδήποτε σημείο. Χάρη στη τεχνολογία ‘True Color Accuracy’, οι εικόνες αποκτούν εκπληκτική ευκρίνεια και ζωντάνια, ενώ η λειτουργία 4K 3D της LG  προσφέρει μία ακόμα πιο ρεαλιστική και άνετη τρισδιάστατη εμπειρία, που καθηλώνει το θεατή. Η αψεγάδιαστη εικόνα τους συνοδεύεται από βαθύ, πλούσιο ήχο, σχεδιασμένο σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία ηχοσυστημάτων Harman/Kardon. Οι τηλεοράσεις LG UHD διαθέτουν κομψό premium σχεδιασμό ULTRA Slim, που ταιριάζει αρμονικά σε κάθε σπίτι, ενώ το λεπτό πλαίσιο και η σχεδιαστική φιλοσοφία CINEMA SCREEN, κάνουν το θεατή να βυθίζεται στις εικόνες για μια εμπειρία θέασης κινηματογραφικού επιπέδου. Τέλος, όλες οι τηλεοράσεις UHD είναι εξοπλισμένες με την τελευταία έκδοση της βραβευμένης πλατφόρμας smart TV της LG, webOS 2.0, για μια εμπειρία smart TV ακόμα πιο γρήγορη, πιο απλή και πιο διασκεδαστική.

Το LG G4, το νέο premium smartphone της LG, ξεχωρίζει από το πρώτο άγγιγμα, καθώς διαθέτει πίσω όψη από γνήσιο δέρμα, για γερό κράτημα, φυσική αίσθηση στο χέρι και επιπλέον στυλ. Επιπλέον, η εξαιρετική κάμερα, με ευρύ φακό, διάφραγμα F1.8 και ανάλυση 16MP, επιτρέπει στο χρήστη να τραβά φωτογραφίες μεγάλης ευκρίνειας και υψηλής ποιότητας, επαγγελματικού επιπέδου. Τέλος, η οθόνη QHD προσφέρει την καλύτερη αναπαραγωγή χρωμάτων, και η σχεδιαστική καινοτομία του θέτει νέους κανόνες στον ορισμό του premium smartphone σήμερα, αρκεί κανείς να το αγγίξει!

To BluRay player BP735 της LG διασφαλίζει την κινηματογραφική μαγεία στο σπίτι, ενώ είναι ιδανικό για μία άνετη εμπειρία 3D θέασης, με ακόμη πιο φωτεινές και καθαρές εικόνες 3D και ακόμη πιο ρεαλιστικό 3D ήχο. Η προηγμένη συσκευή αναπαραγωγής Blu-Ray της LG διαθέτει επιπλέον ενσωματωμένη λειτουργία WiFi Direct για εύκολη συνδεσιμότητα, πρόσβαση και αδιάκοπο streaming με άλλες συσκευές, αλλά και λειτουργία MIRACAST για αναπαραγωγή περιεχομένου από φορητές συσκευές. Τέλος, διαθέτει τεχνολογία LG Smart με Web Browser, για πρόσβαση στο internet και αναζήτηση περιεχομένου μέσα σε ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον με πληθώρα δημοφιλών προγραμμάτων και εφαρμογών με τις λειτουργίες της LG Smart TV. Σε συνδυασμό με τη νέα σειρά ηχοσυστημάτων LG Music Flow Smart HiFi Audio Wireless MultiRoom, προσφέρει κρυστάλλινο ήχο και απρόσκοπτη αναπαραγωγή μουσικής σε κάθε δωμάτιο.

Η προσφορά ισχύει για τα παραπάνω UHD μοντέλα των τηλεοράσεων της LG μέχρι και εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights