Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ H ΕΛΓΕΚΑ επιλέγει Office 365 της Microsoft

H ΕΛΓΕΚΑ επιλέγει Office 365 της Microsoft

απο Kostas Gliatiotis

Ο Όμιλος ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε., η μεγαλύτερη ελληνική εμπορική επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των τροφίμων από το 1974, σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία, απασχολώντας περισσότερους από 1.200 εργαζόμενους, αποφάσισε στην υιοθέτηση της πλατφόρμας Office 365. Η υλοποίηση του έργου ξεκίνησε τον Μάιο του 2014 και ολοκληρώθηκε μέσα σε 10 μήνες για όλες τις εταιρίες του Όμιλου ΕΛΓΕΚΑ, δίνοντας τη δυνατότητα σε 525 χρήστες να έχουν πρόσβαση στις πιο σύγχρονες λύσεις cloud της Microsoft, όπως Exchange, SharePoint, Skype for Business και Offline Microsoft Office Applications. Στόχος της επιχείρησης, με την επιλογή αυτή, ήταν να παρέχει πρόσβαση σε ένα ενιαίο, σταθερό και ευέλικτο περιβάλλον εργασίας, με κύρια χαρακτηριστικά την ευκολία διαχείρισης και την ενισχυμένη ασφάλεια, διατηρώντας παράλληλα τα λειτουργικά κόστη σε χαμηλά επίπεδα.

Μερικές από τις βασικότερες προκλήσεις που αντιμετώπιζε ο Όμιλος αφορούσαν θέματα κεντρικής διαχείρισης και υψηλής διαθεσιμότητας. Πιο συγκεκριμένα, πριν τη μετάβαση της ΕΛΓΕΚΑ σε Office 365, ο Όμιλος διέθετε πολλαπλές εγκαταστάσεις “Exchange on Premise” στο δίκτυο εταιριών του, έναν μεγάλο αριθμό πωλητών με φορητές συσκευές καθώς και μια υποδομή που δεν υποστήριζε στον επιθυμητό βαθμό την υψηλή διαθεσιμότητα. Επιλέγοντας Office 365 της Microsoft, ο Όμιλος αποκόμισε σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως το χαμηλό κόστος απόκτησης, καινοτόμες εφαρμογές, καθώς και συνεχείς ενημερώσεις και αναβαθμίσεις, αποφεύγοντας με τον αυτό τον τρόπο μια επιπλέον επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό και προσφέροντας στους εργαζόμενους την απαραίτητη ταχύτητα και ασφάλεια στις καθημερινές τους εργασίες.

Ο Group IT Director της ΕΛΓΕΚΑ, Αντώνης Κορνούτος, δήλωσε: «Η στρατηγική επιλογή μας για συνεργασία με την Microsoft, επιβεβαιώνεται μέσα από την προσφορά σύγχρονων και καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που απολαμβάνουμε καθημερινά παράλληλα με την φιλική υποστήριξη του καταρτισμένου προσωπικού της που είναι πάντα πρόθυμο να συνεργαστεί μαζί μας σε οποιαδήποτε ανάγκη μας. Είμαστε σίγουροι, ότι και στο μέλλον θα συνεχίσουμε να έχουμε πρόσβαση σε πρωτοποριακές υπηρεσίες και προϊόντα που θα προκύπτουν, τα οποία μας βοηθούν να παραμένουμε ψηλά και να εκμεταλλευόμαστε την τεχνολογία δημιουργώντας επιχειρηματικές ευκαιρίες.»  

Ο Βαγγέλης Χρυσοχόος, Εμπορικός Διευθυντής της Microsoft Ελλάς, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που η μεγαλύτερη εμπορική επιχείρηση τροφίμων εμπιστεύτηκε τις cloud υπηρεσίες της Microsoft, επιλέγοντας την πλατφόρμα Office 365. Στόχος μας είναι μέσα από τα πλεονεκτήματα των καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών της Microsoft, όπως είναι η ευελιξία, η ταχύτητα και η διατήρηση χαμηλού κόστους, να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη και επιτυχία των σύγχρονων επιχειρήσεων.»

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights