Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony: Νέα εφαρμογή για την κάμερα των Xperia Z5

Sony: Νέα εφαρμογή για την κάμερα των Xperia Z5

απο Kostas Gliatiotis

Μπορεί η απόδοση της κάμερας των νέων συσκευών της σειράς Xperia Z5 να μην είναι ακριβώς αυτή που υπόσχεται η Sony, αυτό όμως δεν σημαίνει πως η εταιρεία δεν μπορεί να βελτιώσει έστω την λειτουργικότητα της εφαρμογής των συσκευών αυτών.

Με μια μάλλον λυτή ανακοίνωση στο επίσημο Blog της, η Sony ανακοίνωσε πως ξεκινά την διάθεση μιας νέας εφαρμογής για την κάμερα των συσκευών της σειράς Xperia Z5. Η νέα εφαρμογή εστιάζει περισσότερο στην εύκολη λειτουργία της κάμερας και διαθέτει ένα επανασχεδιασμένο γραφικό περιβάλλον. Η εναλλαγή μεταξύ των Mode λειτουργίας γίνεται με ένα απλό Swipe πλέον, ενώ σύμφωνα με την Sony και οι διαθέσιμες ρυθμίσεις έχουν απλοποιηθεί στην λειτουργία και τον τρόπο επιλογής τους.

Το post στο Blog της Sony δεν αναφέρει πάντως πως ακριβώς θα γίνει διαθέσιμη στους χρήστες των Xperia Z5 η νέα εφαρμογή της κάμερας και δεν είναι γνωστό αν απαιτείται αναβάθμιση του λειτουργικού ολόκληρης της συσκευής. Η Sony αναφέρει πως η διαθεσιμότητα της εφαρμογής είναι σταδιακή χωρίς όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Είναι δεδομένο πάντως πως οι συσκευές της εταιρείας χρειάζονται επίσης μια αλλαγή στον αλγόριθμο επεξεργασίας που χρησιμοποιούν κατά την λήψη φωτογραφιών, αφού το αποτέλεσμα ακόμα και στις νεότερες συσκευές της σειράς Xperia Z5 απέχει σημαντικά από αυτό που η ίδια η εταιρεία ισχυρίζεται.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights