Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Pepsi Phone P1: Το πρώτο Smartphone της εταιρείας

Pepsi Phone P1: Το πρώτο Smartphone της εταιρείας

απο Kostas Gliatiotis

Όσο περίεργο και αν ακούγεται (και είναι…) η Pepsi, γνωστή για τα αναψυκτικά και κυρίως την… Pepsi, παρουσίασε το πρώτο της Smartphone με την ονομασία Phone P1.

Το γιατί η Pepsi θέλει να μπει στην αγορά των Smartphones είναι μια πολύ καλή ερώτηση στην οποία δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια απάντηση. Η ίδια η συσκευή πάντως ξεχωρίζει για τα αρκετά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά της, κυρίως σε συνδυασμό με την χαμηλή τιμή πώλησης.

Το Pepsi Phone P1 κατασκευάζεται από την Κινέζικη Shenzhen Scooby Communication Equipment και απλά θα χρησιμοποιεί την εμπορική ονομασία της Pepsi.

Ξεκινώντας από το εξωτερικό του, το Phone P1 είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, και στο μπροστινό του μέρος υπάρχει μια οθόνη 5.5 ιντσών και ανάλυσης 1080p. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο αρκετά παλιός πλέον MT6592 της Mediatek με συνολικά 8 πυρήνες αρχιτεκτονικής Α7 της ARM και θα “τρέχει” το Android Lollipop 5.1 πάνω από το οποίο υπάρχει το γραφικό περιβάλλον με την ονομασία Dido OS.

p1-back

Στο πίσω μέρος τώρα η κάμερα έχει αισθητήρα ανάλυσης 13 Mpixels ενώ ακριβώς κάτω από αυτή υπάρχει και αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, κάτι που μέχρι σήμερα δεν μπορεί να βρει κάποιος σε συσκευή αυτής της κατηγορίας. Η μπαταρία τέλος στο εσωτερικό του Pepsi Phone P1 έχει αρκετά μεγάλη χωρητικότητα 3,000 mAh και θεωρητικά τουλάχιστον θα προσφέρει αξιόλογους χρόνους αναμονής και λειτουργίας στην συσκευή.

Προς το παρόν, το Phone P1 είναι διαθέσιμο μόνο μέσω του Site της κατασκευάστριας εταιρείας  και είναι άγνωστο το αν και πότε θα διατεθεί και στον υπόλοιπο κόσμο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights