Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η LG Electronics χορηγός του χριστουγεννιάτικου Bazaar MDA Ελλάς

Η LG Electronics χορηγός του χριστουγεννιάτικου Bazaar MDA Ελλάς

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics Hellas (LG) έδωσε το δυναμικό παρόν στο φιλανθρωπικό χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργάνωσε το Σωματείο MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) στο Ecali Club, στις 18 Νοεμβρίου. Στο ολοήμερο bazaar, δεκάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να κάνουν τα εορταστικά τους ψώνια, στηρίζοντας παράλληλα τους σκοπούς του Σωματείου, αλλά και να θαυμάσουν από κοντά τις εκπληκτικές τηλεοράσεις της LG, την κυρτή LGOLED 77 ιντσών και την LG UHD 98 ιντσών, που προέβαλαν εκπληκτικές εικόνες υψηλής ποιότητας και ευκρίνειας, για μία μοναδική εμπειρία θέασης.

Στο bazaar του Σωματείου MDA συμμετείχαν φέτος 30 γνωστά καταστήματα, σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα γεμάτη κέφι και διάθεσή για προσφορά, για την ενίσχυση του σκοπού του, που δεν είναι άλλος από την βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών με νευρομυϊκές παθήσεις. Παράλληλα με το bazaar, πραγματοποιήθηκε μεσημεριανό γεύμα στους χώρους του Ecali Club, όπου οι καλεσμένοι, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του MDA Ελλάς, ξεπέρασαν τους διακόσιους, αγκαλιάζοντας έτσι τη σημαντική αυτή προσπάθεια.

Οι παρευρισκόμενοι στο χριστουγεννιάτικο bazaar είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις πιο προηγμένες τηλεοράσεις της LG. Η κυρτή LGOLED 77 ιντσών, που πρόσφατα απέσπασε βραβείο ‘2016 CES Best of Innovations’, αποτελεί ένα εξαιρετικό επίτευγμα της σύγχρονης μηχανικής και του σχεδιασμού. Εκτός από την αισθητική σχεδίαση αιχμής, η επαναστατική τεχνολογία οθόνων OLED της LG προσφέρει πραγματικά εξαίρετη ποιότητα εικόνας, με τέλειο μαύρο και εκπληκτικά χρώματα. Η εκπληκτική τηλεόραση υπέρ-υψηλής ανάλυσης LG UHD 98 ιντσών, είναι ιδανική για την προβολή πεντακάθαρων εικόνων υψηλής ευκρίνειας με ρεαλιστικά, έντονα χρώματα και απρόσκοπτη θέαση από οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεται ο θεατής, προσφέροντας τελικά μια εμπειρία κινηματογραφικού επιπέδου.

Το Σωματείο Φροντίδας «MDA Ελλάς» βρίσκεται στην Αθήνα και στηρίζει ασθενείς με νευρομυϊκές παθήσεις. Μάθετε περισσότερα για τη δράση και το έργο του Σωματείου στο ακόλουθο link: www.mdahellas.gr

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights