Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Microsoft App Comparison: Εφαρμογή που προτείνει λύσεις για Windows Phone

Microsoft App Comparison: Εφαρμογή που προτείνει λύσεις για Windows Phone

απο Kostas Gliatiotis

Είναι γνωστό πως μια από τις μεγαλύτερες ελλείψεις των Windows Phone της Microsoft είναι ο σχετικά μικρότερος αριθμός εφαρμογών που υπάρχουν για το λειτουργικό της εταιρείας.

Σε σύγκριση με το Android της Google και το iOS της Apple, τα Windows Phone έχουν αρκετές φορές ελλείψεις ακόμα και σε βασικές εφαρμογές που πολλοί χρήστες χρησιμοποιούν καθημερινά. Σε μια προσπάθεια να δείξει στον κόσμο ότι η διαφορά μεταξύ των δύο αυτών λειτουργικών και του δικού της είναι μικρότερη από ότι παλαιότερα, η Microsoft δημιούργησε μια ξεχωριστή και μάλλον ασυνήθιστη εφαρμογή.

Το “App Comparison” της εταιρείας μπορεί να εγκατασταθεί σε Android συσκευές και αφού “ανιχνεύσει” τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες να δείξει στον χρήστη αν αυτές υπάρχουν και για Windows Phone συσκευές. Στην περίπτωση τώρα που μια εφαρμογή δεν υπάρχει για το λειτουργικό της Microsoft, η εφαρμογή προτείνει την πλησιέστερη ανάλογη εφαρμογή.

Αυτό σε μερικές περιπτώσεις είναι “αστείο” αφού εκτός από εφαρμογές προτείνει και τις αντίστοιχες υπηρεσίες της Microsoft. Για παράδειγμα, στην θέση του Google Drive η εφαρμογή προτείνει το OneDrive της Microsoft. Οι χρήστες που έχουν αποθηκεύσει δεδομένα στο Drive της Google ουσιαστικά θα πρέπει να τα μεταφέρουν στην Cloud υπηρεσία της Microsoft εκτός από την χρήση της εφαρμογής του OneDrive.

Σε κάθε περίπτωση το App Comparison μπορεί να φανεί χρήσιμο για όσους αναζητούν ένα τρόπο να μεταφέρουν τα δεδομένα τους σε μια windows Phone συσκευή, αρκεί να υπάρχει ανάλογη εφαρμογή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights