Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Μοναδική εμπειρία θέασης με τεχνολογίες LG 4K OLED και LG ULTRA HD στο ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ Show 2015

Μοναδική εμπειρία θέασης με τεχνολογίες LG 4K OLED και LG ULTRA HD στο ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ Show 2015

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG) θα δώσει το δυναμικό παρόν συμμετέχοντας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην έκθεση ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ Show 2015 (HES 2015). Η μεγαλύτερη έκθεση πανελλαδικά, αφιερωμένη αποκλειστικά στον Ήχο και την Εικόνα, θα πραγματοποιηθεί στις 28 και τις 29 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Athens Ledra, στην Αθήνα, όπου θα παρουσιαστούν κορυφαία συστήματα και τεχνολογίες στον τομέα της ψυχαγωγίας. Η LG, ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της οικιακής ψυχαγωγίας, αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις, παρουσιάζοντας τις πιο προηγμένες τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας και ποιότητας εικόνας τεχνολογίας 4K OLED και 4K ULTRA HD, ενώ ταυτόχρονα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά τα νέα ηχοσυστήματα LG Music Flow.

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες θα μπορούν να θαυμάσουν από κοντά τα συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας της LG σε δύο ξεχωριστά διαμορφωμένους χώρους. Στον ένα χώρο, θα βρίσκονται οι εντυπωσιακές τηλεοράσεις LG ULTRA HD 4K 98 ιντσών (μοντέλο 98UB980V) και LG ULTRA HD 4K τεχνολογίας ColorPrime 65 ιντσών (μοντέλο 65UF950V), σε συνδυασμό με τα ασύρματα ηχεία LG Music Flow. Στο δεύτερο χώρο, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν καθηλωτικές εικόνες κορυφαίας ποιότητας από τις κυρτές τηλεοράσεις LGOLED 77 ιντσών (μοντέλο 77EC980V) και LG OLED 55 ιντσών (μοντέλο 55EG920V).

Οι τηλεοράσεις υπέρ-υψηλής ανάλυσης LG ULTA HD 4K προβάλλουν πεντακάθαρες εικόνες υψηλής ευκρίνειας με ρεαλιστικά, έντονα χρώματα και απρόσκοπτη θέαση από οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεται ο θεατής, προσφέροντας μια εμπειρία κινηματογραφικού επιπέδου. Με ανάλυση τέσσερις φορές μεγαλύτερη από την Full HD και εκπληκτική συμπύκνωση των 8,3 εκατ. pixels, η εικόνα τους είναι πραγματικά αψεγάδιαστη και αποκτά απίστευτη λεπτομέρεια. Χάρη στο 4K IPS πάνελ, οι προβαλλόμενες εικόνες διαθέτουν υψηλή χρωματική ακρίβεια και σταθερότητα, ανεξαρτήτως της γωνίας θέασης. Η τεχνολογία ColorPrime προσφέρει επιπλέον ένα διευρυμένο χρωματικό φάσμα, για μια εμπειρία θέασης γεμάτη χρώματα και αποχρώσεις που δεν ήταν ορατά πριν, περισσότερο ρεαλισμό και βάθος. Η λειτουργία True 4K Engine μετατρέπει τις πιο χαμηλές σε ανάλυση εικόνες σε ποιότητα 4Κ, ενώ η λειτουργία 4K 3D+ προσφέρει τρισδιάστατες εικόνες, για ξεκούραστη θέαση 3D περιεχομένου. Με επιβλητικό ήχο μέσω ενός πολυκάναλου ηχοσυστήματος premium σχεδιασμού από την εταιρεία Harman Kardon, οι τηλεοράσεις LG UHD 4K προσφέρουν δυνατό, βαθύ, κρυστάλλινο ήχο, που ταιριάζει αρμονικά με την υψηλής ευκρίνειας εικόνα.

Η κυρτή LGOLED 77 ιντσών αποτελεί ένα εξαιρετικό επίτευγμα της σύγχρονης μηχανικής και του σχεδιασμού, που πρόσφατα απέσπασε βραβείο ‘2016 CES Best of Innovations’, θέτοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η επαναστατική τεχνολογία οθόνων OLED 4Κ της LG προσφέρει πραγματικά εξαίρετη ποιότητα εικόνας, με τέλεια απόδοση του μαύρου και εκπληκτική ζωντάνια στα χρώματα. Με ελαφρά κυρτό σχήμα, οι θεατές απολαμβάνουν την προβολή απρόσκοπτα, από οποιαδήποτε γωνία. Η τεχνολογία WRGB εγγυάται την απόλυτη αναλογία αντίθεσης, ώστε τα χρώματα να φαίνονται ακόμα πιο πλούσια και φωτεινά, αλλά και το μαύρο ακόμα πιο σκούρο και έντονο. Οι τηλεοράσεις OLED 4Κ διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία CINEMA 3D για ρεαλιστική τρισδιάστατη δράση και επιπλέον την εύχρηστη βραβευμένη πλατφόρμα Smart+TV WebOS, για μια μοναδική εμπειρία Smart TV.

Η νέα σειρά ηχοσυστημάτων LG Music Flow Smart HiFi Audio Wireless MultiRoom, προσφέρει κρυστάλλινο ήχο και απρόσκοπτη αναπαραγωγή μουσικής που ακολουθεί τον χρήστη σε κάθε δωμάτιο. Συμβατή με λειτουργικά Android αλλά και iOS, η νέα σειρά επιτρέπει την αναπαραγωγή μουσικής, καθώς και τη δυνατότητα αποστολής της σε φορητές ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές του χρήστη. Μια σειρά από προηγμένες λειτουργίες επιτρέπει και την αναπαραγωγή μουσικής από υπηρεσίες streaming ή από διάφορα μουσικά αρχεία. Το LG Music Flow αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη δημιουργία ενός προσωπικού, άνετου οικιακού κέντρου ψυχαγωγίας, καθώς τα ηχεία έχουν τη δυνατότητα να συνδυαστούν για να προσφέρουν τη βέλτιστη ακουστική. Τέλος, μπορούν να λειτουργήσουν συμπληρωματικά, σε σύνδεση με τα υπόλοιπα ηχεία ενός δωματίου, προκειμένου να προσφέρουν στους χρήστες μία απαράμιλλη εμπειρία ήχου Home Cinema κατά τη προβολή μίας ταινίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights