Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony Playstation 4: Remote Play για Windows και Mac

Sony Playstation 4: Remote Play για Windows και Mac

απο Kostas Gliatiotis

Πριν μερικές ημέρες, ένας developer έκανε γνωστό ότι έχει ετοιμάσει μια εφαρμογή για υπολογιστή που επιτρέπει την ασύρματη προβολή ενός PlayStation 4 στην οθόνη και επέτρεπε στους χρήστες να παίζουν τα παιχνίδια τους από την οθόνη του υπολογιστή.

Η συγκεκριμένη δυνατότητα είναι ήδη γνωστή στους χρήστες του Xbox One της Microsoft αφού προσφέρεται δωρεάν στους χρήστες των νέων Windows 10 και τους επιτρέπει να παίζουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια.

Ο Developer της πολύ χρήσιμης αυτής εφαρμογής χρέωνε 10 δολάρια σε κάθε χρήστη που ήθελε να την εγκαταστήσει, ένα μάλλον λογικό πόσο για τον χρόνο και την προσπάθεια που είχε αφιερώσει στην δημιουργία της. Φαίνεται όμως πως αυτό θα σταματήσει αφού η Sony σχεδόν “αναγκάστηκε” να παραδεχθεί ότι ετοιμάζει την δική της αντίστοιχη εφαρμογή που θα επιτρέπει το Remote Play σε υπολογιστές επίσημα.

O Shuhei Yoshida που αποκάλυψε την συγκεκριμένη πληροφορία, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε η εφαρμογή θα γίνει διαθέσιμη για τους χρήστες του Playstation 4 αλλά και για το αν αυτή θα έχει περιορισμούς στη χρήση της.

Δεν είναι γνωστό αν η Sony “αναγκάστηκε” να ξεκινήσει την δημιουργία της συγκεκριμένης εφαρμογής λόγω της ύπαρξης αντίστοιχης δυνατότητας στο XBox One ή/και την δημιουργία της από ανεξάρτητο Developer, το σίγουρο πάντως είναι πως η Sony φαίνεται πως στην συγκεκριμένη περίπτωση βρέθηκε απροετοίμαστη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights