Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Vodafone: Γιορτινές προσφορές σε Tablet

Vodafone: Γιορτινές προσφορές σε Tablet

απο Kostas Gliatiotis

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Vodafone συνεχίζει το έθιμο της με μοναδικές Χριστουγεννιάτικες προσφορές. Στα καταστήματα Vodafone και στο vodafone.gr, φέτος τα Χριστούγεννα όλοι μπορούν να επιλέξουν μέσα από μία μεγάλη ποικιλία 3G/4G Tablets με δυνατότητα WIFI σε τιμές έκπληξη και να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Η Vodafone δίνει σε όλους τη δυνατότητα να αγοράσουν Tablet από 79€ για τους ίδιους ή για να το χαρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα και επιπλέον να κερδίσουν δώρα αξίας 75€. Μέσα από αυτήν την εκπληκτική Χριστουγεννιάτικη προσφορά όλοι θα μπορούν να απολαύσουν την μοναδική εμπειρία mobile internet μέσα από το Tablet τους και να κερδίσουν εντελώς δωρεάν:

  • 25€ δωροεπιταγή για οποιαδήποτε αγορά από το factoryoutlet.gr
  • 5GB δωρεάν για 2 μήνες
  • 40€ δωρεάν περιεχόμενο (eboοks, περιοδικά/εφημερίδες, ταινίες)
  • Αποκλειστικό πακέτο αξεσουάρ: Θήκη Βooklet & Powerbank 5000mAh, μόνο με 19,90€

Τα καταστήματα Vodafone αποτελούν μοναδικό προορισμό για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τα τελευταίας τεχνολογίας Smartphones, Tablets και αξεσουάρ και να επωφεληθούν από μοναδικές προσφορές. Εκεί η Ομάδα Internet Vodafone παρέχει μία απίστευτη εμπειρία εξυπηρέτησης, βοηθώντας τους πελάτες να εξοικειωθούν με την χρήση του mobile internet, αλλά και να επιλύσουν οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί με το Smartphone ή Tablet τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights