Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Microsoft: Στις αρχές του 2016 η αναβάθμιση των Lumia σε Windows 10

Microsoft: Στις αρχές του 2016 η αναβάθμιση των Lumia σε Windows 10

απο Kostas Gliatiotis

Με τα νέα Lumia 950 και Lumia 950 XL να έχουν ήδη κυκλοφορήσει και στην χώρα μας, η εταιρεία φαίνεται ότι έχει μια δυσάρεστη έκπληξη για τους χρήστες των παλαιότερων συσκευών της σειράς lumia.

Οι πληροφορίες που ήθελαν την εταιρεία να αναβαθμίζει τουλάχιστον κάποιες από αυτές στα νέα Windows 10 πριν την αλλαγή του χρόνου φαίνεται ότι τελικά δεν θα επιβεβαιωθούν.

Σύμφωνα με δηλώσεις της ίδιας της εταιρείας καμία συσκευή δεν πρόκειται να αναβαθμιστεί νωρίτερα από τις αρχές του 2016. Μάλιστα η δήλωση της Microsoft είναι “δυσάρεστη” για μερικούς ακόμα λόγους. Αρχικά το “αρχές” του 2016 περιλαμβάνει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αρκετών μηνών. Το βασικό όμως είναι ότι η εταιρεία αναφέρει απλά “επιλεγμένες” συσκευές της σειράς Lumia χωρίς να ξεκαθαρίζει ποιες ακριβώς θα είναι αυτές.

Δυστυχώς η Microsoft δεν έδωσε καμία επίσημη εξήγηση για τον λόγο πίσω από την καθυστέρηση της αναβάθμισης σε Windows 10 δημιουργώντας μια συνολικά πολύ “ρευστή” κατάσταση για το τι ακριβώς θα γίνει με τους χρήστες που έχουν ήδη επιλέξει κάποια συσκευή της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights