Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Microsoft: Αρνείται τις φήμες για προβλήματα στο Lumia 950 XL

Microsoft: Αρνείται τις φήμες για προβλήματα στο Lumia 950 XL

απο Kostas Gliatiotis

Πριν από μερικές ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο υπάρχει πρόβλημα με τις πωλήσεις του νέου Lumia 950 XL της Microsoft. Συγκεκριμένα το Carphone Warehouse σταμάτησε να διαθέτει την συσκευή, έχοντας την πλέον μόνο διαθέσιμη για προ-παραγγελία.

Σύμφωνα με την Microsoft, οι ελλείψεις αυτές του Lumia 950 XL και η μη διάθεση του από το Carphone Warehouse δεν οφείλονται σε προβλήματα με την λειτουργία του αλλά με την ζήτηση του που είναι μεγαλύτερη από τις ποσότητες που είχε διαθέσιμες η συγκεκριμένη αλυσίδα. Η εταιρεία έσπευσε να τονίσει ότι η συσκευή είναι διαθέσιμη κανονικά χωρίς προβλήματα σε άλλες αλυσίδες και καταστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο και πως η ίδια προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα με την προμήθεια συσκευών στο Carephone Warehouse.

Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς ισχύει καθώς υπάρχει πάντα η πιθανότητα να αντιμετωπίζει προβλήματα η Microsoft με την παραγωγή του Lumia 950 XL. Πριν μερικές ημέρες το Amazon στην Γερμανία σταμάτησε επίσης την διάθεση του Lumia 950 XL με την αιτιολογία ότι η συσκευή διαφέρει από τις προδιαγραφές της εταιρείας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights