Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei: Παρουσίασε το MediaPad M2

Huawei: Παρουσίασε το MediaPad M2

απο Kostas Gliatiotis

Σαν ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής Smartphones στον κόσμο, η Huawei φαίνεται να δίνει ιδιαίτερη σημασία πλέον και στην σχετικά ανταγωνιστική κατηγορία των Tablets. Η νεότερη πρόταση της εταιρείας που παρουσιάστηκε πριν μερικές ώρες στην έκθεση CES στο Las Vegas των Ηνωμένων Πολιτειών, ακούει στο όνομα MediaPad M2.

Το MediaPad M2 διαθέτει οθόνη 10 ιντσών σχετικά “υψηλής” ανάλυσης 1920 x 1200 pixels. Μπορεί η ανάλυση της οθόνης του να μην είναι κάτι το ιδιαίτερο για τα σημερινά δεδομένα, φαίνεται όμως ότι η Huawei εστίασε σε διαφορετικά χαρακτηριστικά του νέου της Tablet και συγκεκριμένα στις ηχητικές του ικανότητες.

Το MediaPad M2 διαθέτει συνολικά 4 ηχεία, κατασκευασμένα από την Harman/Kardon και σύμφωνα με την εταιρεία χαρίζουν κορυφαία ποιότητα ήχου στο νέο Tablet.

speakers

Εκτός των 4 ηχείων του, το MediaPad M2 είναι το πρώτο Tablet της εταιρείας με αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Σε μια ασυνήθιστη για την Huawei διάταξη, ο αισθητήρας αυτός βρίσκεται κάτω από την οθόνη και έχει ενσωματωθεί στο μηχανικό Home key.

Η Huawei “παραδόξως” δεν αναφέρει επίσημα ποιος ακριβώς επεξεργαστής βρίσκεται στο εσωτερικό του MediaPad M2, είναι σχεδόν βέβαιο όμως ότι πρόκειται για κάποιον Kirin επεξεργαστή κατασκευασμένο από την ίδια. Η μνήμη RAM του νέου Tablet είναι γνωστή, και στην έκδοση των 16 GB αποθηκευτικού χώρου θα είναι 2 GB ενώ αυτή με τα 64 GB θα διαθέτει 3 GB μνήμης RAM.

Η Huawei αναφέρει πως το Mediapad M2 θα ξεκινήσει να διατίθεται σε επιλεγμένες Ευρωπαϊκές χώρες, τις Ηνωμένες Πολιτείες και φυσικά την εγχώρια αγορά της Κίνας. Η τιμή πώλησης του θα είναι 349 ευρώ για την “βασική” έκδοση των 16 GB  και μόνο wi-fi, 399 δολάρια για την αντίστοιχη έκδοση των 64 GB ενώ αυτές με υποστήριξη για LTE δίκτυα κινητής τηλεφωνίας θα κοστίζουν 419 και 469 δολάρια.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights