Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ WhatsApp: Δωρεάν πλέον η χρήση του και μετά από ένα χρόνο

WhatsApp: Δωρεάν πλέον η χρήση του και μετά από ένα χρόνο

απο Kostas Gliatiotis

Η δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων WhatsApp μέχρι και σήμερα ήταν δωρεάν για όλους τον πρώτο χρόνο χρήσης ενώ στην συνέχεια ανάλογα με την χώρα, η χρέωση ήταν περίπου… 1 ευρώ το χρόνο.

Το WhatsApp ανακοίνωσε όμως πριν μερικές ώρες ότι πλέον δεν πρόκειται να ζητά από τους χρήστες του να πληρώσουν μετά τον πρώτο χρόνο για να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το WhatApp, πολλοί από τους χρήστες του δεν είχαν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονική πληρωμή μέσω κάποιας πιστωτικής κάρτας, γεγονός που το έκανε να αποφασίσει την δωρεάν διάθεση του σε όλους.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, το WhatsApp δεν πρόκειται να “αντικαταστήσει” τα έσοδα που θα χάσει με την προβολή διαφημίσεων μέσα στην εφαρμογή. Η εταιρεία σκοπεύει να δημιουργήσει μια νέα υπηρεσία με την οποία θα προσφέρει σε επιχειρήσεις και κάθε είδους υπηρεσίες τρίτων την δυνατότητα μαζικής επικοινωνίας με τους χρήστες του WhatsApp. Πιο συγκεκριμένα σκοπεύει να προσφέρει σε εταιρείες την δυνατότητα να επικοινωνούν με τους πελάτες τους πιο εύκολα και άμεσα μέσω του WhatsApp αφού αυτές θα μπορούν να δημιουργήσουν έναν “λογαριασμό” στον οποίο οι χρήστες θα μπορούν να στέλνουν μηνύματα.

Αποτελώντας ήδη την δημοφιλέστερη υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων στον κόσμο μετά το Facebook Messenger, το WhatsApp είναι σίγουρο πως οφείλει μέρος της επιτυχίας του στην μη προβολή διαφημίσεων μέσω της εφαρμογής του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights