Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Foxconn: Φήμες εξαγοράς της Toshiba

Foxconn: Φήμες εξαγοράς της Toshiba

απο alpha

Η εποχή που η Ιαπωνική βιομηχανία ηλεκτρονικών βρίσκονταν στην κορυφή της αγοράς φαίνεται πως πλησιάζει (δυστυχώς) στο τέλος της, με μια ακόμα εταιρεία να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα οικονομικά και όχι μόνο.

Η εταιρεία αυτή δεν είναι άλλη από την Sharp, μια από τις παλαιότερα μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου των ηλεκτρονικών κάθε είδους. Η σταδιακή μείωση των πωλήσεων σε προϊόντα για τα οποία φημίζονταν η εταιρεία, αλλά και τον σκληρό ανταγωνισμό σε κατηγορίες όπως αυτή των τηλεοράσεων από εταιρείες όπως η LG και η Samsung έχουν φέρει την Sharp σε σημείο να αναζητά πιθανούς αγοραστές.

Οι φήμες θέλουν την Κινέζικη Foxconn, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής ηλεκτρονικών κάθε είδους, αλλά και συναρμολόγησης συσκευών για τρίτες εταιρείες (όπως για λογαριασμό της Apple και της Sony…), να έχει ήδη καταθέσει προσφορά για την εξαγορά της Sharp. Η προσφορά της Foxconn φτάνει σύμφωνα με τις ίδιες φήμες τα 5.11 δισεκατομμύρια δολάρια.

“Αντίπαλος” της Foxconn στην προσπάθεια εξαγοράς της Sharp φαίνεται να είναι το γκρουπ επενδυτών Innovation Network Corporation of Japan. Το INCJ ελέγχεται από το Ιαπωνικό κράτος και σκοπός του είναι να διατηρήσει την Sharp σαν μια Ιαπωνική εταιρεία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights