Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG: Το G5 σε μορφή πρωτοτύπου

LG: Το G5 σε μορφή πρωτοτύπου

απο Kostas Gliatiotis

Όπως είναι αναμενόμενο, η LG πρόκειται σύντομα να παρουσιάσει την επόμενη High End συσκευή της που θα ακολουθεί την λογική σειρά ονομασίας και θα έχει το όνομα G5. Η παρουσίαση του αναμένεται να γίνει στις 21 Φεβρουαρίου από την εταιρεία, όμως ήδη οι πληροφορίες για αυτό έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους.

Σε ένα “σετ” από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πριν μερικές ώρες, ένα πρωτότυπο σε “συσκευασία” που να κρύβει το σχέδιο του, φαίνεται πως είναι το επόμενο G5 της εταιρείας.

Οι φωτογραφίες δεν αποκαλύπτουν το σχεδιασμό της νέας συσκευής, αφού για αυτόν ακριβώς τον λόγο υπάρχει το πλαστικό αυτό “περίβλημα” που καλύπτει τις λεπτομέρειες του σχεδίου.

Αυτό που όμως φαίνεται ξεκάθαρα, είναι ότι η συσκευή έχει συνολικά δύο κάμερες στο πίσω μέρος της. Η συγκεκριμένη διάταξη δεν είναι απαραίτητα κάτι καινούριο, όμως μέχρι σήμερα έχει χρησιμοποιηθεί σε συσκευές με κάμερες αρκετά χαμηλότερης ανάλυσης. Με δεδομένη την ύπαρξη κάμερας των 16 Mpixels στο G4, είναι μάλλον απίθανο η LG να μειώσει την ανάλυση στις κάμερες της επόμενης συσκευής της. Αν τελικά το G5 έχει δύο κάμερες στο πίσω μέρος του όταν τελικά κυκλοφορήσει στην αγορά, το πιθανότερο είναι πως η μια από αυτές θα έχει χαμηλότερη ανάλυση και θα χρησιμοποιείται για την παροχή επιπλέον δυνατοτήτων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights