Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Αρχίζει επίσημα την κυκλοφορία της Marshmallow για τα S6 και S6 Edge
galaxy-s6-edge-in2mobile-featured-image

Samsung: Αρχίζει επίσημα την κυκλοφορία της Marshmallow για τα S6 και S6 Edge

απο Kostas Gliatiotis

Η στιγμή που περιμένουν οι κάτοχοι των Galaxy S6 και S6 Edge φαίνεται πως… πλησιάζει, καθώς η Samsung ανακοίνωσε πως ξεκινάει επίσημα την διάθεση της τελευταίας έκδοσης του Android, δηλαδή της Marshmallow, για αυτά τα μοντέλα.

Πιο συγκεκριμένα, η ακριβής έκδοση φαίνεται να είναι η 6.0.1 και το roll-out θα γίνει σταδιακά. Σε κάθε περίπτωση σύντομα η αναβάθμιση θα γίνει διαθέσιμη και για την χώρα μας, οπότε καλό είναι οι κάτοχοι των συσκευών να τσεκάρουν… που και που στο μενού των Ρυθμίσεων την σχετική ένδειξη.

Η έκδοση 6 του Android αναμένεται να φέρει αρκετές νέες ενδιαφέρουσες δυνατόητες και χαρακτηριστικά στις συσκευές που θα την «φιλοξενήσουν», ιδιαίτερα στην διαχείριση των εφαρμογών. Παράλληλα, πιθανότατα θα δούμε αλλαγές και στο περιβάλλον χρήστη της Samsung (το γνωστό TouchWiz), συνεπώς θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να εξακριβώσουμε πως θα γίνεται η διαχείριση των δυνατοτήτων της κυρτής οθόνης του Edge. Σε κάθε περίπτωση… λίγη υπομονή ακόμη!

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights