Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ LG K10: Αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ

LG K10: Αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο LG K10, το 4G Smartphone για τις καλύτερες selfie φωτογραφίες, φέρνει αποκλειστικά[1] πρώτος ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Νο1 Προορισμός για Smartphones[2].

Το εντυπωσιακό LG K10, με μεγάλη οθόνη 5.3″ HD, autofocus κάμερα 13MP, Selfie κάμερα 5MP και με δυνατότητα λήψης Full HD βίντεο, επιτρέπει στον χρήστη να αποτυπώνει την κάθε στιγμή με μοναδική ανάλυση και υψηλή ευκρίνεια, απολαμβάνοντας φωτογραφίες γεμάτες ζωντάνια και χρώμα. Επιπλέον, χάρη στον σύγχρονο μηχανισμό Gesture Interval Shot, ο χρήστης με μία μόνο απλή κίνηση μπορεί να αποτυπώσει στη σειρά 4 selfie φωτογραφίες. Η νέα συσκευή της LG έχει μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό που προσφέρει άνετο κράτημα, διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz, μεγάλη εσωτερική μνήμη 16GB και λογισμικό Android 5.1 Lollipop

Με το LG K10 ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ συνεχίζει να εμπλουτίζει τη μεγαλύτερη 4G γκάμα Smartphones που διαθέτει στην ελληνική αγορά. Για να μπορούν οι πελάτες του να σερφάρουν στο internet με τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες του 4G δικτύου της COSMOTE, του Νο1 δικτύου σε πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα, διαθέσιμο ήδη στο 80%.

Το LG K10 διατίθεται στα 249€[3] και σε 12 άτοκες δόσεις ή δωρεάν[4] με σύνδεση στο πρόγραμμα COSMOTE Mobile Plus. Μπορεί κανείς να το συνδυάσει με το αξεσουάρ που του ταιριάζει, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία στον Νο1 Προορισμό για αξεσουάρ2.

[1] Η αποκλειστικότητα ισχύει μέχρι και τις 17 Μαρτίου.

[2] Ο Νο1 προορισμός προκύπτει από έρευνες καταναλωτών και αφορά πρόθεση επίσκεψης και αγοράς.

[3] Η τιμή είναι ενδεικτική και συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ.

[4] Ισχύει για μετατροπή καρτοκινητού σε συμβόλαιο COSMOTE Mobile Plus με πάγιο 35€ και άνω 24μηνης δέσμευσης έως 10/03/2016.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights