Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Αυξημένη ζήτηση για τα νέα Galaxy S7

Samsung: Αυξημένη ζήτηση για τα νέα Galaxy S7

απο Kostas Gliatiotis

Σύμφωνα με τον… Jay Yoo, αναλυτή της αγοράς των Smartphones στη Νότιο Κορέα, το Galaxy S7 της Samsung εχει ξεπεράσει τις προβλέψεις της εταιρείας στη ζήτηση του.

Πιο συγκεκριμένα, Η Samsung υπολόγιζε να έχει διαθέσει μέχρι τώρα περίπου 7 εκατομμύρια Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge, λόγω της αυξημένης ζήτησης όμως το νούμερο αυτό έχει αυξηθεί σημαντικά σε περίπου 9.5 εκατομμύρια συσκευές. Το εντυπωσιακό στην συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται να είναι το ότι η Samsung προς το παρόν καταφέρνει να ανταπεξέλθει στην αυξημένη ζήτηση του Galaxy S7 και δεν αντιμετωπίζει προβλήματα στην παραγωγή του.

Τα “θετικά” αυτά για την εταιρεία νέα, είχαν όπως είναι αναμενόμενο, αντίστοιχη επίπτωση στην μετοχή της εταιρείας, η τιμή της οποίας αυξήθηκε κατά περίπου 2.5%.

Μέχρι στιγμής η Samsung δεν έχει ανακοινώσει επίσημα αποτελέσματα πωλήσεων, με αποτέλεσμα τα συγκεκριμένα νούμερα να έχουν κάποια απόκλιση που δεν αποκλείεται όμως να είναι και αυτή προς τα πάνω.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights