Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC 10: Νέες φωτογραφίες του

HTC 10: Νέες φωτογραφίες του

απο Kostas Gliatiotis

Σε λιγότερο από μια ημέρα πλέον, η HTC πρόκειται να παρουσιάσει την επόμενη κορυφαία της συσκευή, με την ονομασία HTC 10. Αυτό φυσικά δεν “εμποδίζει” όσους έχουν ήδη την συσκευή στα χέρια τους να δημοσιεύουν φωτογραφίες της αλλά και να αποκαλύπτουν τα τεχνικά της χαρακτηριστικά.

Η νεότερη φωτογραφία του HTC 10 λοιπόν, επιβεβαιώνει μεταξύ άλλων τον σχεδιασμό του, που σε καμία περίπτωση δεν διαφέρει σημαντικά από τις ήδη υπάρχουσες συσκευές της εταιρείας. Στο μπροστινό του μέρος, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι κάτω από την οθόνη του HTC 10 θα υπάρχει φυσικό πλήκτρο χειρισμού, το οποίο θα “κρύβει” στο εσωτερικό του και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων της συσκευής. Αριστερά και δεξιά όμως από αυτό, φαίνεται ότι η HTC έχει ακολουθήσει σχεδόν “κατά γράμμα” την σχεδιαστική φιλοσοφία της Samsung, και έχει τοποθετήσει δύο ευαίσθητα στην αφή πλήκτρα χειρισμού.

htc-10-black-live-2

Στο πίσω μέρος του τώρα, το HTC 10 ξεχωρίζει από τις προηγούμενες συσκευές της εταιρείας στις λεπτομέρειες, με μόνο την κάμερα των (σύμφωνα με τις πληροφορίες) 12 Mpixels να ξεχωρίζει.

Αν δεν αλλάξει κάτι σημαντικά τις επόμενες ώρες, το HTC 10 θα έρθει στην αγορά με τον νεότερο και καλύτερο Snapdragon 820 της Qualcomm στο εσωτερικό του, οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης QHD (2560 x 1440 pixels), USB Type-C θύρα επικοινωνίας και μια ULTRAPIXEL κάμερα των 12 Mpixels.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights