Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Παρουσίασε το… Galaxy Tab A 10.1 2016

Samsung: Παρουσίασε το… Galaxy Tab A 10.1 2016

απο Kostas Gliatiotis

Ακολουθώντας την πολιτική που την θέλει να ανανεώνει την γκάμα των συσκευών της, είτε αυτά είναι κινητά είτε Tablet, με νεότερες εκδόσεις που διατηρούν την ίδια ονομασία η Samsung παρουσίασε “σχεδόν” επίσημα το νέο Galaxy Tab A 10.1 2016.

Όπως είναι μάλλον ξεκάθαρο από την ονομασία του νέου Tablet, αποτελεί την λογική εξέλιξη του ήδη υπάρχοντος Galaxy Tab A που η εταιρεία είχε παρουσιάσει πριν ένα χρόνο (και είχαμε κάνει και το αντίστοιχο review του…).

Το Galaxy Tab A 10.1 2016 δεν “έτυχε” κάποιας επίσημης οργανωμένης από την εταιρεία παρουσίασης, και απλά υπάρχει πλέον σαν προϊόν στην σελίδα της εταιρείας σε συγκεκριμένες χώρες προς το παρόν. Αντίστοιχα, οι πληροφορίες για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι μεν περιορισμένες, τα πιο ενδιαφέροντα όμως από αυτά έχουν γίνει γνωστά.

Samsung-Galaxy-Tab-A-10.1-LTE_(SM-T585)_black_front

 

Αρχικά η μεγαλύτερη και σημαντικότερη αλλαγή αφορά την 10.1 ιντσών οθόνη του νέου Tablet. Η ανάλυση της έχει αυξηθεί σημαντικά από τα 1024 x 768 pixels σε 1920 x 1200 pixels. Προφανώς η ανάλυση αυτή είναι περισσότερο από απλά ικανοποιητική για την κατηγορία στην οποία ανήκει το Tab A 10.1 2016, όμως η οθόνη του έχει και μια ακόμα σημαντική διαφορά. Πλέον δεν έχει την “ενοχλητική” αναλογία 4:3 και επιστρέφει στην πιο λογική και φυσιολογική για καθημερινή χρήση 16:9 αναλογία.

Στο εσωτερικό του Galaxy Tab A 10.1 2016 βρίσκεται σύμφωνα με την Samsung ένας επεξεργαστής με 8 συνολικά πυρήνες επεξεργασίας χρονισμένους στο 1.6 GHz. Η συγκεκριμένη συχνότητα κάνει σχεδόν βέβαιο ότι αυτός είναι ο νέος Exynos 7870 της εταιρείας μαζί με 2 GB μνήμης RAM.

Η τιμή του νέου Galaxy Tab A 10.1 2016 θα είναι λίγο κάτω από τα 300 ευρώ για την έκδοση με μόνο wi-fi ενώ η τιμή αυτής με δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας θα είναι πιο κοντά στα 350 ευρώ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights