Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Οι αλλαγές του νέου Galaxy Note7

Samsung: Οι αλλαγές του νέου Galaxy Note7

απο Kostas Gliatiotis

Με έναν μάλλον “πρωτότυπο” για τα δεδομένα της εταιρείας τουλάχιστον, η Samsung πριν λίγη ώρα δημοσίευσε ένα “infographic” με τις σημαντικότερες διαφορές του νέου Galaxy Note7 σε σύγκριση με τον προκάτοχο του, το Note 5.

Παρότι στο σύνολο τους είναι σχεδόν όλες ήδη γνωστές από την ανακοίνωση της νέας συσκευής, στην συγκεκριμένη “λίστα” η Samsung αποκαλύπτει ποιες θεωρεί αυτή τις σημαντικότερες.

galaxy-note7-hands-on_28101969654_o

Έτσι, σύμφωνα με την Samsung, η κυρτή οθόνη του νέου Note7 είναι το πρώτο νέο χαρακτηριστικό του που η ίδια θεωρεί άξιο αναφοράς. Στην συνέχεια θέλει να τονίσει φυσικά την αντοχή στο νερό και την σκόνη που προσφέρει η νέα έκδοση, αλλά και την σημαντικά αναβαθμισμένη κάμερα. Το “κακό” με τα δύο αυτά χαρακτηριστικά είναι ότι δεν αποτελούν κάτι νέο, αφού υπάρχουν ήδη στα δύο Galaxy S7, όπως και ο Exynos 8890 επεξεργαστής που θα βρίσκεται στο εσωτερικό του Note7. Μάλιστα, είναι και η πρώτη φορά που η εταιρεία επίσημα αποκαλύπτει ότι θα υπάρχει έκδοση και με αυτόν.

Η λίστα φυσικά συνεχίζεται και με άλλες λεπτομέρειες όπως το πιο γρήγορο 4G, η Type C θύρα στο κάτω μέρος του, με τον αισθητήρα ανάγνωσης της ίριδας του ματιού να βρίσκεται “χαμηλά” στην λίστα της εταιρείας.

galaxy-note5--galaxy-note7-comparison_28614246732_o

 

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights