Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Προσωρινό stop στη διάθεση του νέου Galaxy Note7 στη Νότια Κορέα

Προσωρινό stop στη διάθεση του νέου Galaxy Note7 στη Νότια Κορέα

απο Kostas Gliatiotis

Σε προσωρινή διακοπή της διάθεσης του νέου Galaxy Note7 στην αγορά της Νότιας Κορέας οδηγήθηκε η Samsung, προκειμένου να διεξαχθούν περαιτέρω έλεγχοι ποιότητας, μετά από αναφορές των πρώτων χρηστών για συσκευές που πιάνουν φωτιά και εκρήγνυται.

Η ίδια η εταιρεία δηλώνει ότι έχει ενημερωθεί σχετικά και ερευνά, ωστόσο δεν έχει διευκρινίσει τα κριτήρια με βάση τα οποία ορισμένες συσκευές θεωρούνται ασφαλείς και άλλες χρήζουν επανελέγχου.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία δήλωσε ότι θα διαθέσει κανονικά το Galaxy Note7 στην αγορά της Κίνας, χωρίς ωστόσο να αποσαφηνίζει σε τί διαφέρουν οι συσκευές που θα πουληθούν στην Κίνα, από αυτές που προορίζονται για τη Νότια Κορέα.

Στην Ελλάδα και την Κύπρο το νέο Samsung Galaxy Note 7 αναμένεται μετά τις 16 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες.

Μιλώντας στο Reuters, εκπρόσωπος της Samsung SDI, που κατασκευάζει τις μπαταρίες του Note 7, δήλωσε ότι δεν έχει πληροφορηθεί πως υπήρξε τέτοιο πρόβλημα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights