Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το πρωτοποριακό Huawei P9 σε δύο νέα χρώματα

Το πρωτοποριακό Huawei P9 σε δύο νέα χρώματα

απο Kostas Gliatiotis

Huawei  ανακοίνωσε στην IFA ότι το βραβευμένο της smartphone-‘ναυαρχίδα’, το Huawei P9, είναι τώρα διαθέσιμο σε δύο νέα χρώματα: Μπλε και Κόκκινο. Εμπνευσμένο από τον εντυπωσιακό και πολύχρωμο κόσμο του κινήματος της Pop Art, αυτοί οι ζωντανοί χρωματισμοί αντανακλούν επίσης το πάθος και τη γοητεία του κόσμου της μόδας. Το εκθαμβωτικό αποτέλεσμα είναι ένα όμορφα σχεδιασμένο τηλέφωνο, γεμάτο από  χαρακτηριστικά που μόνο αδιάφορους δεν αφήνουν  τους καλλιτέχνες και τα καινοτόμα πνεύματα, αποτελώντας παράλληλα και ένα από τα πιο βασικά αξεσουάρ μόδας για να συνδυαστεί με τα αγαπημένα σας σύνολα.

Σύμφωνα με τους χρωματισμούς που αναμένεται να κυριαρχήσουν  στις τάσεις της μόδας για το έτος 2016/17, το υπερσύγχρονο Huawei P9 σε μπλε και κόκκινο είναι ένα εντυπωσιακό smartphone για εκείνους που δεν είναι μόνο μέρος του πλήθους, αλλά το καθορίζουν. Έχοντας έναν αρμονικό συνδυασμό  σχεδιασμού και τεχνολογίας, οι ηγέτες της βιομηχανίας στον κόσμο της μόδας, το στυλ και την τέχνη μπορούν τώρα να καθορίσουν τις τάσεις της μόδας για το 2017. Το φως αντανακλά στις συσκευές και τα χρώματα αλλάζουν χάρη στο επιπλέον βερνίκι που εφαρμόζεται στο κινητό το οποίο προσδίδει έξτρα λάμψη μαζί με το μεταλλικό του φινίρισμα. Ως αποτέλεσμα υπάρχει μια εξαιρετική ποικιλία από οπτικά εφέ κάτω από διαφορετικές συνθήκες φωτισμού.

Η Glory Zhang,  CMO της Huawei  περιέγραψε την έμπνευση πίσω από τους νέους χρωματισμούς. “Το Μπλε και το Κόκκινο είναι τα δύο οπτικά άκρα για τους καλλιτέχνες, δύο είδη με διαφορετικό χαρακτήρα ή δύο χρώματα που εκφράζουν αντίθετες διαθέσεις και στυλ. Το Κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους και της φωτιάς, αποπνέοντας εμπιστοσύνη και νεανικότητα και εκφράζοντας τη ζωτικότητα της βιομηχανίας της μόδας, ενώ το Μπλε αποπνέει μια κλασική κομψότητα και την ισορροπία εξακολουθώντας να είναι δημοφιλές στην παγκόσμια μόδα έως σήμερα. Η τολμηρή σύγκρουση του μπλε και του κόκκινου είναι όπως όταν η φωτιά συναντά τον πάγο: όλο το πάθος και η γοητεία του κόσμου της μόδας εμπνευσμένη από την σύγκρουση  αυτών των στοιχείων. Όταν  λοιπόν αυτά τα στοιχεία συνδυάζονται με το  κυματοειδές σχέδιο της σειράς nova, οι χρωματισμοί  αποπνέουν εμπιστοσύνη, στυλ και δυναμισμό, και δίνουν στους καλλιτέχνες και τους καινοτόμους ανάμεσά μας ένα νέο επίπεδο επιλογής και το στυλ”.

Η πρωτοποριακή διπλή κάμερα με φακό 12 megapixel που έχει κατασκευαστεί σε συνεργασία με την εμβληματική μάρκα της Leica για τον κόσμο της φωτογραφίας και των φωτογραφικών μηχανών, εξασφαλίζει ότι κάθε λεπτομέρεια θα αποτυπωθεί. Το αποτέλεσμα είναι ένα smartphone που έχει τις δυνατότητες να συμπληρώσει το όραμα των fashionistas και των δημιουργών  του πολιτισμού. Η πολύ γρήγορη αυτόματη εστίαση του σηματοδοτεί ότι καμία στιγμή δεν θα χαθεί, ενώ η μαγεία των απογευματινών

παραστάσεων και των βραδινών πάρτυ μπορούν να αιχμαλωτίζονται σε όλο τους το μεγαλείο, με την  εξαιρετική λειτουργία φωτογράφισης σε χαμηλό φωτισμό.

To Ρ9 θα διατίθεται πλέον σε έξι χρώματα: Το Μπλε και το Κόκκινο θα ενταχθούν στη σειρά μαζί με τα βασικά χρώματα τα οποία είναι το Rose Gold, το Prestige Gold, το Titanium Grey και το Mystic Silver.

Στα πλαίσια της έκθεσης IFA του 2016 στο Βερολίνο, ανακοινώθηκε επίσης μια σειρά από άλλα εντυπωσιακά προϊόντα από τη Huawei. Η σειρά Huawei nova smartphones προκαλεί τις προσδοκίες δεδομένου ότι συνδυάζει άψογα το στυλ και τη λειτουργικότητα. Το εντυπωσιακό MediaPad M3, γιορτάζει εν τω μεταξύ τις αισθήσεις μας,  και διαθέτει τη μεγαλύτερη οθόνη σε αναλογία σώματος στην κατηγορία του, ενώ παράλληλα έχει προηγμένα διπλά στερεοφωνικά Harmon / kardon ηχεία, καθιστώντας το ιδανικό για να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές εν κινήσει, ή για να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική, με εξαιρετική ποιότητα ήχου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights