Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Παρουσίασε το νέο Galaxy A8 2016

Samsung: Παρουσίασε το νέο Galaxy A8 2016

απο Kostas Gliatiotis

Μια ακόμα νέα συσκευή παρουσίασε πριν μερικές ώρες η Samsung, συνεχίζοντας την μάλλον αδιάκοπη ανανεώση της “γκάμας” της στην μεσαία κατηγορία.

Το νέο Α8 2016 όπως είναι η ονομασία του, έρχεται να αντικαταστήσει το αρχικό Galaxy A8 που δυστυχώς δεν ήρθε ποτέ επίσημα στην Ευρώπη αλλά και τη χώρα μας.

Το Galaxy A8 2016 όμως έρχεται με πολλές σημαντικές και ενδιαφέρουσες αλλαγές. Η σημαντικότερη από αυτές είναι η επιλογή του Exynos 7420 στο εσωτερικό του, του ίδιου επεξεργαστή που χρησιμοποιεί το πριν ένα χρόνο κορυφαίο Galaxy S6 της εταιρείας. Αντίστοιχα, διατηρεί και την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία με την χρήση του αλουμινίου  στην κατασκευή του.

a82

Η οθόνη έχει διαγώνιο 5.7 ιντσών, αλλά ανάλυση “μόλις” 1080p και πρακτικά είναι η μοναδική τεχνική λεπτομέρεια που κάνει το Galaxy A8 2016 κατώτερο από τις συσκευές της σειράς Galaxy S6.

galaxy-a8-2016-5

Η κάμερα στο πίσω μέρος έχει ανάλυση 16 Mpixels, χωρίς όμως η Samsung να έχει δώσει μέχρι στιγμής περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της.

Τελος, η μνήμη RAM είναι στα 3 GB, και ο αποθηκευτικός χώρος στα 32 GB στην βασική έκδοση του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights