Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei: Παρουσίασε το Mate 9 Lite

Huawei: Παρουσίασε το Mate 9 Lite

απο Kostas Gliatiotis

Λιγότερο από ένα μήνα μετά την επίσημη παρουσίαση του νέου κορυφαίου Mate 9,  η Huawei έκανε επίσημη την ύπαρξη μιας πιο οικονομικής έκδοσης του με την ονομασία… Mate 9 Lite.

Όπως είναι αναμενόμενο, το Mate 9 Lite ανήκει στην μεσαία κατηγορία τιμής, και προσπαθεί να προσφέρει σε αυτή, όσο το δυνατόν περισσότερα από τα πλεονεκτήματα του “κανονικού” Mate 9.

198324408

Η διαγώνιος της οθόνης είναι πλέον στις 5.5 ίντσες, διατηρεί όμως την ανάλυση σε 1080p, όπως και τον αποθηκευτικό χώρο στα 32 GB για την “βασική” έκδοση του. Αυτό που έχει αλλάξει επίσης είναι ο επεξεργαστής στο εσωτερικό του Mate 9 Lite, με την χρήση του Kirin 655 αντί του ισχυρότερου Kirin 960 της εταιρείας. Η μνήμη RAM θα είναι στα 3 GB για την έκδοση των 32 GB και θα “ανεβαίνει” στα 4 GB για την έκδοση των 64 GB.

198324402

Στο πίσω μέρος του Mate 9 lite τώρα, η Huawei επέλεξε να διατηρήσει τις δύο ξεχωριστές κάμερες, που όμως πλέον δεν έχουν την ίδια ανάλυση αλλά ούτε και την εμπορική ονομασία της Leica. Η “βασική” κάμερα παραμένει στα 12 Mpixels, η δεύτερη όμως περιορίζεται σε ανάλυση μόλις 2 Mpixels.

198324429

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights