Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η LG Electronics στήριξε για άλλη μία φορά την εκδήλωση της βράβευσης των πρεσβευτών του προγράμματος #charity4U

Η LG Electronics στήριξε για άλλη μία φορά την εκδήλωση της βράβευσης των πρεσβευτών του προγράμματος #charity4U

απο Kostas Gliatiotis

Η βράβευση των Πρεσβευτών του πρωτοποριακού προγράμματος #charity4U των Holmes Place πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Νοεμβρίου στον χώρο της Γκαλερί Ζουμπουλάκη στα Πετράλωνα. Ως χορηγός τεχνολογίας της βραδιάς, η LG Electronics Hellas (LG) προσέφερε στους καλεσμένους αλλά και τα τιμώμενα πρόσωπα μια κορυφαία εμπειρία θέασης με την εντυπωσιακή τηλεόραση LG ULTRA HD 4K 98 ιντσών και την κυρτή LGOLED 77 ιντσών, οι οποίες πρόβαλλαν μοναδικές αψεγάδιαστες εικόνες με εκπληκτική ευκρίνεια και ολοζώντανα χρώματα.

Ο Αλέξανδρος Σοφιανός, Γιώργος Κυριαζίδης, Άδα Σταματάτου, Παναγιώτης Βασιλαράς καθώς και η ομάδα Pastra Cretonaxiosa ήταν οι Πρεσβευτές του προγράμματος #charity4U για το 2016. Με υπομονή και ζήλο αγωνίστηκαν σε σημαντικά αθλητικά δρώμενα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με στόχο τη στήριξη του έργου τεσσάρων κοινωφελών ιδρυμάτων. Από το Βουκουρέστι και το Βελιγράδι, ως την Βαρκελώνη και το Βερολίνο, οι Πρεσβευτές του #charity4U μετέφεραν τη θετική ενέργεια και το μότο “one life, live it well”, με τελικό στόχο την ενίσχυση των ελληνικών φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων «Make-A-Wish Ελλάδος», «Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού ΕΛΙΖΑ», «ΙΠΑΠ Η Θεοτόκος», και «ΕΛΕΠΑΠ».

Οι καλεσμένοι της βραδιάς είχαν επιπλέον την ευκαιρία να απολαύσουν την πορεία των αθλητών και τα επιτεύγματά τους μέσω των τηλεοράσεων υπέρ-υψηλής ανάλυσης LGOLED 77 ιντσών (μοντέλο 77EC980V) και ULTRA HD 4K 98 ιντσών (μοντέλο 98UB980V), οι οποίες είναι ιδανικές για την προβολή πεντακάθαρων εικόνων υψηλής 4Κ ευκρίνειας με ρεαλιστικά, έντονα χρώματα και απρόσκοπτη θέαση από οποιοδήποτε σημείο. Η προβαλλόμενη εικόνα είναι πραγματικά αψεγάδιαστη και αποκτά απίστευτη λεπτομέρεια, αφού διαθέτει ανάλυση τέσσερις φορές μεγαλύτερη από την Full HD. Το 4K IPS πάνελ προσδίδει στις εικόνες υψηλή χρωματική ακρίβεια και σταθερότητα, ενώ με τη λειτουργία True 4K Engine οι πιο χαμηλές σε ανάλυση εικόνες μετατρέπονται σε ποιότητα 4Κ. Επιπλέον, με επιβλητικό ήχο μέσω του πολυκάναλου ηχοσυστήματος premium σχεδιασμού από την εταιρεία Harman Kardon, οι τηλεοράσεις LG προσφέρουν δυνατό, βαθύ, κρυστάλλινο ήχο, που ταιριάζει αρμονικά με την υψηλής ευκρίνειας εικόνα.

Τέλος, η βραβευμένη, με ‘2016 CES Best of Innovations’, κυρτή LGOLED 77 ιντσών αποτελεί ένα εξαιρετικό επίτευγμα της σύγχρονης μηχανικής και του σχεδιασμού. Η επαναστατική τεχνολογία οθόνων OLED 4Κ της LG προσφέρει πραγματικά εξαίρετη ποιότητα εικόνας, με τέλεια απόδοση του μαύρου και εκπληκτική ζωντάνια στα χρώματα. Με ελαφρά κυρτό σχήμα, οι θεατές απολαμβάνουν την προβολή απρόσκοπτα, από οποιαδήποτε γωνία. Η τεχνολογία WRGB εγγυάται την απόλυτη αναλογία αντίθεσης, ώστε τα χρώματα να φαίνονται ακόμα πιο πλούσια και φωτεινά, αλλά και το μαύρο ακόμα πιο σκούρο και έντονο. Οι τηλεοράσεις OLED 4Κ διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία CINEMA 3D για ρεαλιστική τρισδιάστατη δράση και επιπλέον την εύχρηστη βραβευμένη πλατφόρμα Smart+TV WebOS, για μια μοναδική εμπειρία Smart TV.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights