Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Ultra Gaming διαγωνισμός με UltraWide 21:9 δώρα από την LG

Ultra Gaming διαγωνισμός με UltraWide 21:9 δώρα από την LG

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG) διοργάνωσε τον διαγωνισμό LG Gaming με τη συμμετοχή 7 ταλαντούχων YouTubers οι οποίοι ‘ξεδίπλωσαν’ το ταλέντο τους και δημιούργησαν videos με θέμα το gaming. Συγκεκριμένα, οι YouTubers χρησιμοποίησαν το 29’’ LG 21:9 UltraWide monitor της σειράς UM58 (29UM58) και ανέβασαν τα σχετικά videos στα κανάλια τους στο YouTube τα οποία ήταν διαθέσιμα και μέσω του microsite του διαγωνισμού. Επιπλέον, το κοινό με την επίσκεψή του στο microsite είχε την ευκαιρία να ψηφίσει το αγαπημένο του βίντεο και να μπει στη κλήρωση για ένα LG 21:9 UltraWide monitor.

Οι 4 διαγωνιζόμενοι YouTubers με τις περισσότερες ψήφους ήταν οι GRamers, TechItSerious, Oldschool και Ranting Greek οι οποίοι κέρδισαν από ένα LG 21:9 UltraWide monitor της σειράς UM58 (29UM58). Επίσης, με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού πραγματοποιήθηκε κλήρωση όπου ένας τυχερός που ψήφισε το αγαπημένο του video κέρδισε μία LG 21:9 UltraWide οθόνη για συναρπαστικές gaming εμπειρίες.

Το monitor της LG προσφέρει απόδοση χρωμάτων εξαιρετικής ακρίβειας με χρωματικό πεδίο sRGB άνω του 99% και απίστευτο ρεαλισμό. Η 21:9 UltraWide επιφάνεια εργασίας, αλλά και η λειτουργία Split Screen, χάρη στην οποία η οθόνη χωρίζεται σε πολλαπλά τμήματα, επιτρέπουν στους πολυάσχολους χρήστες να είναι περισσότερο παραγωγικοί και να υλοποιούν συγχρόνως πολλές εργασίες.

Τέλος, το εντυπωσιακό 21:9 UltraWide monitor, διαθέτει τη λειτουργία Motion Blur Reduction επιτρέποντας την ακόμα πιο φυσική ροή των γραφικών, ελαχιστοποιώντας τα είδωλα (afterimages), ενώ με το Dynamic Action Sync, λειτουργία η οποία μειώνει το input lag, οι gamers μπορούν να απολαμβάνουν το γρήγορο ρυθμό των παιχνιδιών χωρίς καμία καθυστέρηση. Ο σταθεροποιητής μαύρου χρώματος (Black Stabilizer) από την άλλη πλευρά τους επιτρέπει να απολαμβάνουν περιεχόμενο υψηλής ποιότητας και να έχουν ορατότητα ακόμα και όταν οι σκηνές είναι πραγματικά σκοτεινές. Επιπρόσθετα, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης αλγορίθμων χρωματικής αναθεώρησης για συγκεκριμένα εύρη χρωμάτων ώστε να είναι ορατό όλο το σημαντικό περιεχόμενο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights